здравейте, пише ви едно момче което е напълно самотно и нз какво да прави... дните ми минават ден за ден, ставам, ям,тв,пц-то, излизам да спортувам на фитнес или мач или просто ей така разходка(сам).. но няма с кого да общувам...
завърших и със съучениците изгубих контакт, изобщо пълна повърня.. пиша по фб на тези с които съм излизал преди или просто сме си лафили... всички ме отбягват.... или си измислят оправдание само и само да не кажат,че съм и неприятен:
Ето пример, едно приятелче което до преди година излизахме всяка седмица на диско,забавлявахме се, лафове, пиене... изведнъж ме пита за мои неща от детството- явно някой му е напълнил главата с глупости и от тогава нито звъни нито пише нито нищо... Всеки път си казвам хайде от мен да мине ще го питам..да излезнем нещо- отговарями е брат ся се пазя за морето няма да излизам тази седмица: -Гледам го в фб снимки от дискотеката...?!!?
С момиче не съм имал сериозен контакт от повече от две години вече..,изобщо изпитвам страх да заговоря някоя..