Пиша за нещо, което дълбоко ме потресе и се чувствам излъгана. Става дума за моята майка. Тя е много строга и особено по въпросите за сексуалното ми израстване. Скоро ставам на 16 и всичко ми е ясно,поне на теория. Тя обаче ми налага мнението си, че не трябва да имам сексуален контакт поне до 18-тата си година и ме следи супер изкъсо. Говори ми с негативизъм за секса и особено за перверзиите, френска любов и т.н. През тази зима обаче се случи което ме обърка тотално. Бяхме на почивка на планина и един се случи така, че ме пратиха до един магазин за нещо което ме усъмни, че е спешно за купуване. Останах си в стаята, която беше с много импровизирана преграда към тяхната стая. Чуваше се всичко, а от единия край се и виждаше. Те си помислиха, че ме няма и майка ми заключи врата. Върна се в тяхната стая и каза на баща ми, че е готова. Разбрах, че ще правят секс, но беше късно да се издам. И се чудех как да се измъкна, когато ми се стори интересен шума. Върнах се и от там от където се виждаше погледнах. Не можех да повярвам. Майка ми правеше френска на баща ми. А уж ми говореше колко било унизително за жената да прави такива неща и .... Останах да гледам. а ако мръднех можеше да ме чуят. Изненадите ми не свършиха до там. По едно време майка ми отблъсна баща ми и стана. Каза му да си пази силите. Върна се с една кутийка и я отваряше. Баща ми каза, че няма време за това, може да се върна от магазина. Майка ми обаче каза, че вече се е настроила и не я интересува. Нямате идея какво направи! Оказа се някакво мазило. Намаза си дупето и сама постави на баща ми члена ... сещате се къде. Той продължаваше да говори, че няма време, но тя не го слушаше Щях да припадна! Мислех, че греша, но не. Те правеха анален секс. При това им личеше, че изобщо не им е за първи път. Майка ми направо пощуря. Да не ви казвам какви неща говореше. Баща ми освен това я стимулираше с ръка клиторно. За мой още по-голям шок, тя стигна до оргазъм. Те така и не разбраха, че съм била там, защото влязоха в банята и аз се изнизах. Бях като попарена. Всичко което ми е говорила майка ми се оказа лъжа. А тя, гадна лицемерка. Няколко пъти ми е говорила за аналния секс. Че се наричал содомия, че това е най-извратено от всички перверзии, че го правели жени с ниско самочувствие, само и само да угодят на мъжете. Че този секс е най-голямото падение за една уважаваща себе си жена и други такива. От както я видях, не мога да говоря с нея нормално. Бих го приела ако баща ми настояваше за такъв секс, но не беше така. Не разбирам защо ми е говорила тези неща? От тогава ми казва, че съм невъзможна, непоносима, не можело да се говори с мен и иска да ме записва на психо сеанси. Как да и кажа, че причината е точно тя с нейното лицемерие?
Последно редактирано от reni12 : 08-17-2015 на 18:44