.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Съмнение

Hybrid View

Съмнение

Здравейте, с приятеля ми го правихме, обаче без презерватив. Той не е свършвал в мен и след половия акт, си избърса хубаво пениса и го изчисти от семенната течност. След около 30-40 минути го направихме пак, дали е възможно да е имало останала сперма по него в каналчето и да е станала беля. И да Ви попитам, това беше между 10 и 15 този месец и сега в края на месеца ако ми дойде няма никакъв проблем, нали ?

ПРАВЕТЕ СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ, освен ако не сте готови да поемете отговорността да глегате дете. Опасно е, не само заради шанса от забременяване, а и от првнасяне на болести, възпаления и т.н. Особено още по- голям риск има, след първият полов контакт. А и мисля, че точно в средата, след менструацията и преди следващата е най-вероятно да стане беля, но не съм много сигурна. И все пак всеки пошов акт без предпазни мерки е повод за притеснение. Не се успокоявай, с това, че миналият път или този ти се е разминало, защото ниога не знаеш какво може да стане. Една приятелка така роди на 17, от цитирам " Е какво пъл толкова да е станалп, нали не свърши в мен? "

Иначе nick-a ти ме кефи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си