Щом е фалшив няма как да стане. Дръпни пак 7, сложи го, ъпдейтни до 10. Инсталацията е проста.
Лично аз винаги си правя чиста инсталация, затова мога да ти обясня само такава. Кво ще рече? - Празни дялове.
Слагаш диска, рестартираш компютъра. После преди да зареди, мисля че се натискаше f11, за да избереш от какво да буутне компътюра - избираш cdrom със стрелките, пляс ентер. И започва да зарежда уиндоуса от диска.
После вече те пита за език на инсталацията, а след това (май) за дяловете. Така, обяснявам какво правя аз, защото не държа особено много неща на компютъра, а и те са бекъпнати.
Триеш всички налични дялове, или ги форматираш ако ти харесва техния размер - форматирането е изтриване на съдържанието в тях, но не се натъжавай, не е завинаги, само от софтуерна гледна точка.
Така, после избираш къде да сложиш тоз виндос, и тоя партишън трябва да е primary. Това е. Обаче от съображения за сигурност, не ми взимай поста много насериозно, тъй като при всяка преинсталация съм като пещерняк и изобщо не гледам какво правя. Изгледай клипчета, не е абсолютно нищо сложно.
Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 08-18-2015 на 07:35