- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BIG BROTHER
Какви са първите ви мнения за участниците? Имате ли фаворит вече?
Гея е ужасен, като цяло много скучен подбор на участници. Материалисти, скучни са, глуповати - със сигурност, но не достатъчно, че да има очаквания сеир, затова ще пускат топката в гея, тъй като те го правят и без да го желаят.
след като гледаме шоуто 11 години вече е ясно как всичко е уговорено кой какво да каже , да се предизвикват, да има скандали и да стане уж по-интересно
.
не ми харесва в представянето на визитките какви надменни и преувеличени неща казват за себе си, но това отново е нарочно
.
Анита ми изглежда приятна и за гледане е хубава ,
даже съм я виждал в Плевен ,още повече пък Борис
май са се опитали да вкарат стереотипни образи на беге обществото - миндили, коври, батали, бадки, селчовци и разбира се, мн гействен гей. нямам намерение да гледам тези ходещи клишета.
нормален ми изглежда единствено барманът с перчема.
Мен фаворитка ми е последната участничка дето влезе днес в къщата. Изглежда ми много симпатична, позитивна, като цяло първото ми впечатление за нея беше много добро, което е учудващо, защото останалите участници ме караха да се смея и да се чувствам глупаво, че след 5 участник продължих да гледам. Шоуто е само сеир наистина, но става за запълване на свободното време и е по-забавно от всички комедии, които съм гледала.
А и с последната участничка си приличане по някой неща. Обича кучета, а на мен определено са ми слабост, както и болните деца и децата без родители. И е права, че само със съжаление няма да поправим нищо, затова смятам, когато му дойде времето да си осиновя 1 детенце, пък може и повече не се знае ;д Засега дарявам дрехи за децата в домовете и храня гладните кученца. Малко се отдалечих от темата, но пък може да ви насърча и вие да направите същото.
Едно безмислено шоу. Не ми е ясно какво чак толкова намирате вече в него ,все пак е горе-долу един и същ всяка година...
Безмислено, но не и безинтересно. Поне малко не те ли забавляват?
Ти сериозно ли? Анита? Дето дори гласът и сигурно не е естествен? В опита си с опврациите и силикона да изглежда по-добре, прилича на восъчна фигура и по-скоро на клоун. Хубава мога да кажа,че е русичката, дето е првтърпяла катастрофа или циганката. Тя също е естествена на външен вид и е симпатична. Другите са изкуствени кукли, ако мога така да се изразя с толкова корекции, че дори собствените им майки са забравили изглеждат всъщност.
Като цяло, най ми допадат може би Ирена и Пламен. Никита също ми харесва, готина е!
Отвратих се от Кристиян. Не съм хомофоб, но той е пълен минус. Не го харесвам.
Останалите не ми направиха особено впечатление, но да видим нататък може би ще си променя мнението!
И аз попринцип нямам против гейовете, но имам против травестите. Окей, харесваш мъже, такава е сексуалната ти ориентация, но поне си приличай на мъж, мамка му. Кви са тея гримове, нокти, изнежени гласове тва вече е отвратително. Тва е антихристиянско![]()
Най-странното нещо е, че 1/2 от тези хора имат предостатъчно пари, а голямата награда е 50 000лв. За какво ще им са на богаташите тези пари, поне да бяха сложили хора, които наистина имат нужда от тях.
Фаворити са ми Кирил и Анита
Кирето ми е един такъв нисък и сладичък,ама много говори хаха
Анита ми харесва ,че е уравновесена и изглежда добричка,абе добро впечатление прави (+ че тя е единствената до сега ,която номинира със стратегия,а не кой измил чашата на еди кой си)
Дразнят ме "мъжете" Братухчев,Цецо и Богданов .
Особено Пламен Б. - мъж се продава за 1000 лева и само си търси балсама за тяло ? хахаха
Силвия ми е симпатична,но ме дразни как се вре като gold digger ,ама ще я видим и нея.
Никита и Ирена също ми харесват , готини са .. За накрая оставих КристиянчоТой е вкаран там да прави драма и интриги.
Изкефи ме как им каза обаче "Ще пушите ли ,мърши?" и ги хвърли в огъня хахахаха
Най-ужасното в къщата е според мен ,че няма добри условия (тоалетна и баня)
Гледам с интерес![]()
Аз не знам колко трябва да си прост, че да стигнеш до там, за да гледаш подобна помия, само пълни олигофрени го правят.
А какво да гледаме? Турските сериали ли? Това предаване отразява народа ни и за жалост, ще си призная, че сме точно такива.
На мен ми е фаворит Никита, струва ми се най-умна и естествена, макар пластичните операции. Но преди да започнат всички да я обиждат защо се е обезобразила така, защо не се попитат, че може да е имала някаква травма и да се е наложило намесата на хирургия?
Много ме дразни групичката на Цецо, сега като го няма техния главатар, клюкарят на макс и показват простащината си. Просто отврат!
А Богданов си седна на задника, сега няма кой да го защитава.. Хах смешници.
@Klaudia11, аз те мислех за умно момиче, докато не започна да пишеш. Лошото е, че повече няма да се качиш на колело, защото тогава има шанс да паднеш, да си удариш главата и да поумнееш.
Мнението ми е,че там е някаква сбирщина на идиоти.Нямам любими.Прочетете някоя книга,а не гледайте лайна!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!