Според мен проблемът не се корени в това дали имаш или нямаш гадже, защото при теб май се е превърнал във фикс идея.
Според мен проблемът се корени в компанията, ако излизаш с хора, които не са общителни с жените или се притесняват да се държат естествено с тях и ти приемаш техните комплекси (казвам ти го като човек, който се отвори на 18 на гаджета и прочие поради този факт). Просто трябва да се опиташ да комуникираш с колкото се повече момичета, които са в обкръжението ти, най-вече да не се притесняваш да бъдеш себе си пред тях, никога не спирай да правиш комплименти, да не се притесняваш ако те отрязват ( и Казанова е имал над 100 отказа преди да свали първата си жена . Най-вече не се връзвай на комплексарите, които си лягат с лили и деси, ама всеки знае похожденията им на изуст.
Сигурно говоря глупости, но разбирам притесненията ти и ми се иска да ти дам опита си, само че и аз нямам точна рецепта, просто бъди себе си и пробвай каквото ти щукне на главата, ако мацката си заслужава, сам няма да разбереш как сте се награбили Просто защото, само когато не се правиш на друг, този който е за теб ще те забележи и ще ти се усмихне, а направи ли го повярвай, няма кой да те спре да се откриеш пред него