- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОБЪРКАХМЕ СЕ! HELP!
..
Последно редактирано от Sweet.girl.555 : 08-19-2015 на 08:10
Преместете на друго място, където не ви вижда, за да спре да идва.
Май и трите сте по-спрели от 6-7 годишните деца, с които си е играла до сега.
Следващия път като ви се лепне застанете с приятелката ти, започнете да си говорите за random неща все едно не я виждате, после се направете че я забелязвате и започнете да я гледате изпитателно, докато не се махне. Ако не се махне, изгонете я просто де, може да е тъпа и да не разбира намеци.
Съгласна съм. Само тая пейка ли имате във вашия град. Толкова лине трудно да се сетите да се преместите някъде по- далеч? А и не ви ли е хрумнало, че може би момичето иска да сте приятелки, просто е срамежливо и не може да завърже разговор с вас и очаква вие да го направите.
Просто не ѝ обръщайте внимание или както по-горе пише, изберете си друго място да се събирате!
Даже не знам,защо по дяволите писах в тази тема. То няма смисъл и от дискутиране. Сайта отначало ми се струваше по-интересен, като че ли. Сега е пълно с безмислени теми, 80% на които съм сигурна, че сами може да си отговорите.
Отвращавам се от съветите как да се отърват от момичето. То има нужда от интеграция, ако не от помощ. Опитайте се да я приобщите към вас и си станете приятелки, не бъдете зли.
:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д