.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ПОБЪРКАХМЕ СЕ! HELP!

..
    Последно редактирано от Sweet.girl.555 : 08-19-2015 на 08:10

Преместете на друго място, където не ви вижда, за да спре да идва.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Май и трите сте по-спрели от 6-7 годишните деца, с които си е играла до сега.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Следващия път като ви се лепне застанете с приятелката ти, започнете да си говорите за random неща все едно не я виждате, после се направете че я забелязвате и започнете да я гледате изпитателно, докато не се махне. Ако не се махне, изгонете я просто де, може да е тъпа и да не разбира намеци.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Май и трите сте по-спрели от 6-7 годишните деца, с които си е играла до сега.
    Съгласна съм. Само тая пейка ли имате във вашия град. Толкова лине трудно да се сетите да се преместите някъде по- далеч? А и не ви ли е хрумнало, че може би момичето иска да сте приятелки, просто е срамежливо и не може да завърже разговор с вас и очаква вие да го направите.

purplehead
    Guest
    Просто не ѝ обръщайте внимание или както по-горе пише, изберете си друго място да се събирате!

Даже не знам,защо по дяволите писах в тази тема. То няма смисъл и от дискутиране. Сайта отначало ми се струваше по-интересен, като че ли. Сега е пълно с безмислени теми, 80% на които съм сигурна, че сами може да си отговорите.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Отвращавам се от съветите как да се отърват от момичето. То има нужда от интеграция, ако не от помощ. Опитайте се да я приобщите към вас и си станете приятелки, не бъдете зли.

Супер фен
    :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си