- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянен запек
да, за козирозите (за хората с изразен Сатурн) е проблем задържането; също - за фиксирани знаци, особено скорпион.
медицинската астрология е надграждане върху медицинска основа, аз не съм специалист;
мерилин, твоят управител е венера, която управлява и 8-ми дом и е в подвижен знак. ти лично физически възприемаш ли се като козирог? даже аватарът ти крещи обратното; //че и стелиумът ти е в 4-ти дом - т.е. има рачешко влияние, та да...
по темата - за мен изказвания от хора, които нямат този проблем, са лееееко излишни и много не на място.
вие сериозно ли си мислите, че хората, които живеят с такъв проблем, не са пробвали всичко - регулирано и преднамерено хранене, спорт, вода (о.О, топлата!:Д), etc.? а клизмата в домашни условия е създадена за преди анален, нали?:Д просто си го спестете;
препоръчвам: спокойствие, добро настроение и тонус, източни практики - йога, медитация; плуване.
Далеч не съм такъв спец като теб в зодиите, имам интерес към тях до голяма степен и всичко това, което съм чела за козирозите ме описва в голям процент. Искам да кажа, да чувствам се като козирог и ни най-малко като рак. До колкото знам асцендентът ми е везни и бегло съм откривала някои техни черти у себе си.
Всъщност познавам такива хора. Най-добрата ми приятелка от години се бори със запек и това, което прави е да взима медикаменти. Ядосва се, че се чувства зле, че има запек с дни и просто пие лекарства. Чак в последно време си промени начина на живот и май се пооправи малко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
кой говори за черти, нали става въпрос за физическо тяло (първи дом и управителя му) и отделителна система (и тук медицинските лица могат да кажат какви биха могли да бъдат различните причини за хроничен запек)?
аз не говоря за трети лица, споделям проблема на автора със задържането, имам го от бебе.
храненето ми е регулирано и премерено (в сравнение с нормално функциониращ индивид - оскъдно, символично), както повеляват напътствията, здравословно, полезно, никакви боклуци. пия мнооого вода, чаят ми е като кафето за кафеджиите, не консумирам месо от близо 10 години, правя упражнения ежедневно, ходя много, движа се предимно пеш, etc, etc, etc.
единствено добавките (ми) помагат и то при постоянна употреба;
това е моят личен опит, останалото са общи приказки и кой каквото чул
//не препоръчвам пристрастяване към кафе и/ли алкохол, които, както всички знаем, благоприятстват ситуацията