.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на LoveInfect

Question Само жените ли правят така?

Много момичета, когато са влюбени си мислят че това е мъжа на живота им, представят си нещата в дългосрочен план....
    При момчетата така ли е понякога, или само момичетата са малко по-лудички?

ми поне при мен е така...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ужасно е
    жена съм
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Какво имаш предвид с този дългосрочен план - да се жените ???. Мне поне аз не си го представям така

Мега фен Аватара на RapExotic
    Всеки човек, независимо мъж или жена, когато е влюбен в партньора си започва да мисли за бъдещето си с него. Това е нормално, тъй като целта на обвързването с някой е евентуалното създаване на семейство с него. Изключение правят само тези, които тръгват с някой заради някакви облаги, а не по любов.

и аз това съм се чудила

като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще

никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..

баси филмите.
    always very serious
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
    Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ми просто си имах представата че мъжете го дават по полека, де да знам, а и освен това "мъжът на живота ми" е много по популярно от "жената на живота ми".
    Просто сега съм обвързана и ми е интересно дали гаджето ми понякога си представя нещата по дългосрочно, като мен ������
    Пъвата или дори втората голяма любов винаги са такива.. И аз мислих само за нея и бъдещето ни, страхувах се, не си представях как ще живея без жената.. След години обаче хората добиват опит. Нещата се изменят. При всеки е различно, не винаги чувствата са неконтролеруеми .

Супер фен
    ^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?

Супер фен Аватара на corbV2
    Кой каза, че няма деца във форума?

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ^ да не са ти ампутирали дясната ръка ?
    Ти в депресия ли си бе..

Случвало ми се е. :v Момче съм.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    и аз това съм се чудила

като си харесам някого, ВИНАГИ си представям нещата и в бъдеще

никога не съм знаела какво е "неангажиращо", "просто така"..

баси филмите.
    always very serious
    this
    иначе не бих го нарекла връзка

едит: то ставало дума за любов
    ами, пак, мн ясно че ще си представям нещата за в бъдеще, иначе няма да е Любовлюбов

да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
    не разбирам и идеята за "опитване"

ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам

просто няма средно положение
    не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.

idk
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че си представяме бъдещето с определен човек не ни прави луди

Аз лично си представях бъдещето с най добрата ми приятелка, която ми беше като сестра но за съжаление не винаги става така както искаме, особено когато те зарежат за втори път, не преставаш да мислиш и да си задаваш въпроса - Къде сбърках по дяволите !

Аз още от вторият месец си представям целия живот с моята половинка и даже към 3тия месец и разказах

Мега фен Аватара на Blab
    с всички близки хора в живота ми си представям бъдещето, ако го няма този момент (и не е взаимно!), какъв е смисълът - аз градя, не се размотавам и не си губя времето;

за мъжете не знам, първични и телесни са, та, лесно се водят, ако това е, което искаш. не мисля, че много (го) мислят, що се отнася до сексуални взаимоотношения, там мисъл рядко присъства.

Има едно нещо, което отличава мъжа от жената - нарича се психологически фактор.
    Докато мъжа гледа по-реално над нещата и винаги взима почти веднага решенията за проблемите си (като например искам сини маратонки - отивам в първия магазин и си ги купувам!)
    Докато жената мисли малко по-утопично (ако мога така да го нарека), затова и е по-романтичната, трудно стига до решение на проблемите си от първата си мисъл (за това и толкова често си мени настроенията), като цяло по-несигурно действа и е нормално с първия по-голям трепет да почне да мечтае.
    Да обобщя мъжа гледа реално над нещата (че трябва да мине време да се изпитат , като че ли един друг, кой какъв е и как се нагаждат), докато жената се впуска в приключението и някак си й убягват реалните фактори (като, че никой не е даденост в този живот, както и че началото винаги е розово, но след това идва един момент, когато или се разделяте или заживявате за по-дълго).
    Някак си така го обясних, по мое наблюдение и някакъв вид знания, но като цяло се надявам да съм го обяснил поне малко разбираемо

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    да бе, аз някакво не мога да си представя, нещата да са просто така
    не разбирам и идеята за "опитване"

ако не си представям, че мога да бъда с човека дългосрочно, не виждам смисъл изобщо да се впускам

просто няма средно положение
    не знам колко е хубаво това, но няма средно.. ако ме кефи, но не е bf material, просто си "прекратявам" чувствата, щото не обичам безсмислените неща.

idk
    +++

ти да не си психолог?

Понякога ме кефите с тези мнения :Д

Супер фен Аватара на RiB
    В началото на връзката - не, по-късно да, ама обикновено, когато започна да ги мисля тези неща и връзката свършва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си