- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря приятелка :(
Ей такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота! Ако се остави на течението и чака всичко да е окей, ще си умре девствен с хуя в ръката! На вас жените ви е много по-лесно - дори нищо да не правите, все ще се намери някой дето би правил секс със вас или поне би излизал с вас. При нас е друго - тъй че не давайте съвети, които биха помогнали на някоя ваша приятелКА , но са безполезни за мъж!
Последно редактирано от Грозния : 08-25-2015 на 19:02
Тук говорим за връзка ,която ще продължи повече от ден ,нали така ?Ако целта на авторът е да "наебе нещо" това е друга тема. Аз говоря за дълготрайна връзка ,в която и мъжа ,и жената ще бъдат отдадени един на друг на 100% ! Да кажем ,че едно момче се направи на тарикат и ме превлече .. и колко време ще се преструва на такъв какъвто не е ? Месец , два , година ? Аз ценя истинските хора и само такива допускам до себе си ! Грозния - Като се преструваш на друг човек губиш смисъла на живота си ..нали се сещаш ? Създадени сме различни ,за да сме различни ,а не копия на еди кой си
Омега- В момента съм обвързана щастливоНяма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго !
Благодаря