.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RayaS Виж мнението
    Човек като не може да е себе си ,каква е ползата от живота ? Да слагаш някви измислени маски ,за да се харесаш на някой?! Това е тъпото ,а не съветът ми Да се отпусне и ще види ,че всичко ще е окей
    Ей такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота! Ако се остави на течението и чака всичко да е окей, ще си умре девствен с хуя в ръката! На вас жените ви е много по-лесно - дори нищо да не правите, все ще се намери някой дето би правил секс със вас или поне би излизал с вас. При нас е друго - тъй че не давайте съвети, които биха помогнали на някоя ваша приятелКА , но са безполезни за мъж!
    Последно редактирано от Грозния : 08-25-2015 на 19:02

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ей такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота!
    Тук говорим за връзка ,която ще продължи повече от ден ,нали така ?Ако целта на авторът е да "наебе нещо" това е друга тема. Аз говоря за дълготрайна връзка ,в която и мъжа ,и жената ще бъдат отдадени един на друг на 100% ! Да кажем ,че едно момче се направи на тарикат и ме превлече .. и колко време ще се преструва на такъв какъвто не е ? Месец , два , година ? Аз ценя истинските хора и само такива допускам до себе си ! Грозния - Като се преструваш на друг човек губиш смисъла на живота си ..нали се сещаш ? Създадени сме различни ,за да сме различни ,а не копия на еди кой си

Омега- В момента съм обвързана щастливо Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! Благодаря

Цитирай Първоначално написано от RayaS Виж мнението
    В момента съм обвързана щастливо Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! Благодаря
    Би ли си заложила главата, че няма преструвки?

Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    Би ли си заложила главата, че няма преструвки?
    От моята със сигурност няма ,а от негова мисля ,че също няма .. не мога да ти кажа със сигурност ,защото връзката е съвсем нова,но мога да преценям хората и се надявам преценката ми да се окаже вярна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си