- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До кога расте?
Здравейте съфорумници ШЩ дет се вика {} :*
Искам да попитам нещо, в което не съм толкова сигурен. Някой знае ли или има някаква яснота по въпроса, ДО КОГА РАСТЕ ПЕНИСА ? Смисъл има ли някаква възрастова граница след като я минеш спира да расте и колкото е нарасал толкова? То е и до ген, да спор няма, но все пак? Аз съм момче на 20 години и колко см се очаква ГОРЕ ДОЛУ да ми е размера на патлака? Един вид се опитвам да разбера дали ще расте още след като съм вече на 20 години или има някаква вероятност да порасне още малко ? :Д Я пуснете по 1 мнение по въпроса да видим за какво иде речч. :О
nqmam :S
Само родителите ти знаят
На теб ще почне да ти расте навътре, след около 20 години ще ти е излязал през гъза и тогава ще си задоволен завинаги.
Средно до 21 години. Но може да спре и преди това. Средния размер (за трети път казвам) е 15-18 см дължина. Всичко под 15 е малко, над 18 - голямо.
Хммм интересно тогава. Когато се засечем в автобуса, ще мога да ти го подам когато ти се гъзя, агхагагагагагагагагагагаг а :Д и ще се чудиш от къде ти е дошлоФАККККККККККККККККККККК МЕ
Иначе вмомента патлака ми е около 19 сантиметра, което значи, че ме бива............. е ОКс*
докторче :С оглеждай се за надървени гъзове около теб, значи, щом си доктор ще те лазят ахахахахахахахахаха кефалллллллллллллл пъпеш ШЩ
Последно редактирано от IwantHelp : 08-22-2015 на 18:17
Питай майка си
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Хитроооооооооооооооооо брат, ясен си ми щом падаш до такъв евтин лаффф. ваййййййй вай ваййййййй :Д:Д:Д смехотворно чики с къс патлак и евтини джински без гащи ....... ахахахахахаха фък май кок бич ШЩ :*
Ти нормален ли си? ;d
Средния е 21, а всичко под него е малко, колкото и да не ви харесва.
А има и друго решение на проблемите ви
Хирурзи присадиха бионичен пенис
http://www.blitz.bg/news/article/356980
Последно редактирано от ДОТА : 08-23-2015 на 14:00
От нас излизам, ама не излизам от майчето тиКОФТАЖЖ
Замълчи не искам турци да ми говорят на ТИ! ДЖЕЙКАЛ хуахгуахаухаухауахуахахау хаухаухауахахаухаух колко трябва да си смешен бе вайййййййййййй Измъчен и неосъзнаващ гейската си същност стои и чака някой да му пише за да му стане кефф, че някой се е сетил за негоМного тъжно СМЕШКО. Айде спри с лапешката си същност и порасни. Мислиш, се за нещо, като ме напсуваш на майка ? Това не го ли израсна вече да псуваш на майка, личи си че си някой чикибоец който не изкарва ръка от гащите си.... Айде шътттттт
![]()
О, да разбира се, "вай" е много по-детско в сравнение с псувня на майка! Моля ти се...Пиша така нарочно, за да е по-весело и да бие повече на очи и както виждаш действа. И не мога да разбера, защо го защитаваш и нападаш мен, при положение, че той започна да се прави на "хитър" и "разбиращ" ? Знаеш ли няма значение, не ми пука особено... Когато се регистрирах във форума преди 4 години, останах с впечатението, че потребителите не правят забележки, а дават съвети на хората, които ги искат. В случая исках съвет и тоя "Тричко" ми се прави на забележителен с поста си... Няма значение, не бе е*е. Поздрави на всички и много добри чувства към тези, които откликнаха на темата ми и пуснаха по един свестен коментар!
Последно редактирано от IwantHelp : 08-23-2015 на 19:25