Да, а от момчетата няма ли някои, които също да тормозят. Било то и момичета. Защо нас трябва да ни бият, като яие сте за по-голям бой? Поне можете да се защитавате, защото сте големи "мъже". Поне както чета, разбрах, че се биете. Ако авторката беше някоя бойна щеше да ги набие още след първото им заяждане, но верпятно, че е някое скромно момиче, което не може да им каже или направи нещо, с което да ги засегне. Нещата никога не се оправят с насилие, не виждам никакъв смисъл. Но ако онези кучки продължават, авторката трябва да ае замисли и да се запита " Защо те имат право да ме обиждат, а аз нямам?". И тогава да им каже най-звучната обида, с която да ги засегне, ако може за винаги(което за жалост е малко вероятно).
Та не казвам да ги псуваш, кажи им нещо, ковто да ги засегне, макар и да звучи напълно нормално. Някоя реплика, да ги затапиш здравата. Аз веднъж казах на една такава кифла "Що не се прибереш на село, че прасетата тъжат за тебе?" , след което отново ми вика нещо и аз "Добре, добре , разбрахме, че не знаеш какво значат прасета...щото ти им викаш семейство." Всъщност наистина приличаше на свиня, честичко грухтеше, уж да звучи ..и аз не знам защо. Беше се гримирала като прасе, абе.. И така си млъкна! апочна да заеква ама аз, ма туй.
Това доказва, че те нямат достатъчно ум, за да те затапят. Действат с едни и същи реплики "грозна, тъпа, задръстена". Ии накрая се оказва, че всеки, на когото са го казали, го е приел много зле. А то няма смисъл да се комплексираме от някакви много глупави и злобни същества, трябва да си повтаряме, че сме нещо повече от тях и да се мъчим да им го показваме! Виж, дали ще успееш авторке да повярваш в себе си и да придобиеш нужното самочувствие, това е друг проблем. Но се помъчи поне!