.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да бъдем добри

Здравейте ,вчера докато си седях вкъщи на топло пред компютъра хапвайки чипс се замислих за хилядите хора ,които не че не могат да си позволят тези средностатистически удоволствия ,а нямат дори покрив над главата. Винаги съм искал да направя нещо по въпроса ,опитахме с приятели да раздаваме хранитени продукти , но искам нещо по-голямо .Идеята ми е да се направи сметка ,на която месечно аз,приятели и други да вкарваме по някой и друг лев , 5 лева на месец пак са добре дошли,който да биват дарявани на нуждаещите се ,а защо не и по друг начин дори и на живо. Ще се радвам някой да сподели идеи , дали го е правил ,това наистина ме кара да се чувствам жив.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Ако ще го правиш и аз искам да се включа! От кой град си?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Струва ми се, че някой иска да си купи нов опел..

Има хора, които са без покрив само заради мързела. Физически са добре и пак не търсят работа. Все някой дядо в някое село ще ги наеме примерно да изорат градината и други. Замисли се малко..

От София съм ,студент съм, пари за опел не ми трябват RapExotic ,просто искам да бъда полезен , има много кампании,които набират средства за дечица и прочие , защо да не помогнем и ние , нещо нередно ли има в това ?

И аз искам да помогна ,но каква е гаранцията ,че парите отиват там ,където ти казваш ,че отиват ? От къде да сме сигурни ,че няма да долетят в джобчето ти

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Да, аз съм с две ръце ЗА това. Но наистина, откъде да сме 100% сигурни, че парите няма да отидат в твоя джоб? Всичко е възможно и човек трябва да подхожда със съмнение към всяка ситуация...
    И все пак, ще се опитам да повярвам, че спестяванията ше отидат за нуждаещите се. Можеш ли да предоставиш някакви координати, бих искала да се включа и аз.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Все пак и другите са прави... Колко дълго ще чакаме гаранцията?

https://www.youtube.com/watch?v=K2oZohnuB5Y

Мини през мястото и остави малко храна, мисля че е по-добре от тези 5 лева!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си