.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Поръчка от "на тъмно"

За първи път поръчвам от онлайн магазин и искам да задам въпрос свързан с доставката, поръчката на адреса ли пристига или трябва да отида да я взема? моля помогнете

Този магазин само в онлайн вариант ли съществува или има и офиси из градовете? Досега не съм пазарувал от него, но повечето онлайн магазини доставят поръчката в дома ти, ако не се лъжа.

Има магазин На тъмно до Седмочисленици, най-добре на място да си разгледаш и пробваш

Мега фен Аватара на RapExotic
    При поръчката обикновено посочваш дали искаш да бъде доставено до домът ти или до най-близкия за тебе офис.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    При поръчката обикновено посочваш дали искаш да бъде доставено до домът ти или до най-близкия за тебе офис.
    Благодаря

piratka
    Guest
    Ако ще поръчваш онлайн, поръчвай от проверени магазини. Аз гласувам с две ръце "ЗА" http://www.Cbuy.bg
    Направих две поръчки - първата беше страхотна лятна рокля за смешните 16.08лв. Дойде за около 3 седмици,точно каквато я виждах на сайта, размерите си отговаряха.
    И за да не кажете, че съм извадила късмет - втората ми поръчка беше изгубена , но както се казва - всяко зло за добро, защото този инцидент ме увери в коректността и отговорността на сайта - веднага ме уведомиха и до седмица ми възстановиха пълната сума!

DamtiHam
    Guest
    На място е най-добре.

Аз съм поръчвала и нямаше проблем с доставката,аз от офис на спийди си взех нещата.Но,все пак те съветвам да минеш през магазина и да пробваш на място,защото бях поръчала една тениска от аниме серията ,за подарък на пряителка,размера трябваше да е s-ка,но по-скоро M пристигна,нищо,че на етикета пишеше по-малкия размер може и да е било s,но за мъжка тениска макар,че в сайта не беше споменато.Мисля,че за тениските с групите и другите дрехи няма такъв проблем виждала съм много малки в магазина и от това се подведох.Ако искаш тениска със снимка на група можеш от metal heaven да си поръчаш,там никога не съм имала проблеми или направо във някое фотостудио да ти принтират картинката която искаш на тениска.
    ,,На тъмно" имат магазини в София,Пловдив,Варна и Велико Търново или поне само за тези знам и съм била,ако някой от тези градове ти е наблизо по-добре дай парите вместо за доставка- за билетче и иди пробвай на място.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Магазин ''На Тъмно '' има и точен адрес . Със доставките когато поръчаш те ти казват примЕРноо след 1-2 дена и ти трябва да дадеш точен адрес и като ти се обадят слизаш взимаш плащаш и готово

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си