.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Антидепресанти - въпрос.

Наскоро прочетох в един сайт , следното:

Мит – Антидепресантите ще ви превърнат в зомби.
    Факт – Когато се вземат в правилната доза и под лекарски контрол, тези медикаменти не могат да променят личността и поведението ви. Те ще ви накарат да се чувствате отново същите, каквито сте били преди да изпаднете в депресия. Много хора очакват, че ще са по-малко емоционални или ще са напълно безразлични към света, когато вземат антидепресанти. Това обаче съвсем не е така.

Има ли нещо вярно в това? Ако наистина е така , няма да вземам тези боклуци.

не е чак толкова страшно ,но и не трябва да си представяме ,че ще станем други хора
    това за емоционалността казват ,че не е така
    .
    има леко облекчение , отделно не е добре да се натоварваме с каквито и да е лекарства
    .
    природен антидепресант е екстрактът от жълт кантарион - но е по-несериозно и не лекува дълготрайно,
    също така и хранителната добавка 5НТР - 5 хидрокси триптофан - прави това, което и антидепресантът - доставя серотонин на мозъка ,но без да лекува , което означава ,че като се спрат ефекта изключва
    .
    лечението е в антидепресанта ,защото лекува мозъка
    страничните ефекти са в началото

Дано е така. Надявам се , че след началото няма да има странични ефекти.

Най-добре е да намериш добър психолог. Аз например имам проблем с хормона на щастието (Ендорфин). Не че не се отделя, но се разгражда прекалено бързо. Не знаех за този си проблем и много време имах страшни фобии и не можех да изляза сам като нормален човек. След като се посъветвах с психолог той ми предписа лекарство (няма да кажа какво е, защото това е работа за лекар и не мисля, че само трябва да си поставяме диагнизи) и благодарение на него сега съм напълно нормален човек.
    Много е важно какво точно ще приемаш.

Супер фен Аватара на JDeel
    Едно напушване с ДМТ май би свършило повече работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си