.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Да ме запознаете малко ?!

Имам следният въпрос .. Когато преди цикъл има кафяво (явно т.н кафяво течение) какво означава? Това знак ли е, че ще дойде със сигурност? Понеже на приятелката ми и закъснява 1-2 дена, а има само това кафявото... ? Търсих информация в нета, но не намерих достатъчно.. Ако може да ме запознаете малко?

Започнала е да сере през путката, в знак на обич можеш да я лижеш.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Ако се съмняваш, че е бременна, да възможно е да не й се появи цикъла, макар да има кафяво зацапване. Много е възможно в първите месеци. Но попринцип преди цикъл, се появява това, изчакай още няколко дни и после купувайте тест за бременност.

Тя направи тест за бременност Sure Chek вчера 1 ден от закъснението и така си пише в листовката, че се прави след първия ден закъснение. Тоест може и да е втори, но както и да теста показа една черта отрицателен, но все още не и е дошло ?

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Все пак е късно за хапче за спешна контрацепция (Ескапел) така че сега би трябвало да изчакаш все пак има 3-4 месеца време за аборт.Дано не се стига до там... И всее пакк продават презервативи,вместо да си купувате цигари използвайте ги разумно вместо да питаш по сайтовете,дали е бременна..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Аз знам, че се прави поне 1 седмица след, като имаш съмнения, че си свършил в нея! Съвет прочети пак листовката, а относно кафявото течение, понеже не ми се е случвало, има ли вариант да бъркаш дупките от които излиза то...?!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Никога не ми се е случвало преди цикъл да имам кафяво по-добре да отиде на гинеколог

Аз цигари не пуша :Д и презерватив изполвахме, но не знам нирмално ли е това закъсняване попринцип не е ли ... Не знам 2-3 много ли са или някой път е нормално ?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Пич спри да питаш дали гаджето ти е бременна... Да не съм я ебал аз та да знам дали може да е забременяла. Ползвали сте презерватив, теста за бременност показва 1 черта, а ти все още питаш дали е бременна -.- Да ми бяхте послушали съвета и да бяхте минали на свирки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си