.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Количество сперма

Случвало ми се е като се изхвърлям да излязат няколко капки. Друг път пък мога да се удавя от сперма...от какво зависи количеството изхвърлена сперма?

Напълно нормално е да "хвърляш" различно количество всеки път. Мисля, че зависи най-вече от нивото на възбудата и продължителността на оргазма.

Супер фен Аватара на l0lz
    LOL

Ми всеки път е различно.. Няа се приТсняаш.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на fenasf
    Зависи колко често шлебедосваш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    топките ти
    А да, тия с топки като гроздови зърна е нормално малко да имат.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

големината им е колкото орех

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    от кога не си лъскал/колко си възбуден

Супер фен
    Град
    Венера
    Да се удавиш в собствената си сперма........... Ба си, аз мислех, че аз съм извратена!!!!

Re: Количество сперма

Цитирай Първоначално написано от vali00
    Случвало ми се е като се изхвърлям да излязат няколко капки. Друг път пък мога да се удавя от сперма...от какво зависи количеството изхвърлена сперма?
    Научи се да плуваш и няма да имаш проблеми!

Re: Количество сперма

ами чувал съм че колкото по дълго мастурбираш толкова повече сперма се събира и толкова повече изхвърляш, пък и понякога зависи от стимулацията и колко си възбуден ..... всеки път различно няма определено количесвто ......
    \\m// MetallicA 4 life \\m//

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    при мен е по следния начин : когато задържам повече,по-често изхвърлям по малко... обаче мога веднага след това отново,без да чакам... когато го правя бързо... изхвърлям супер много,обаче после не мога да го вдигна 20 мин

Напълно нормално е да "хвърляш" различно количество всеки път. Мисля, че зависи най-вече от нивото на възбудата и продължителността на оргазма.

Човека Ви го каза, и аз съм на същото мнение!

Град
    ВаРнАаАа
    Зависи за кой път лъскаш в последните няколко часа

по 1 път на ден максимум ...

по 1 път на ден максимум ...
    Е .. ако се изшляпаш вечерта преди да заспиш , след тва имаш "мокър" сън и на другия ден сутринта си направиш физ-загрявка на ръката ше е нормално сутринта да нямаш толкова много

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    аз знам, че на гладно хвърлуш повече сперма...
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Незнам аз неска си набих една и не бях много възбуден и фърлих така добре пък попринцип като съм много възбуден не фърлям по толкоз.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Темата ми се струва,че е повече за момчетата и нямаме работа тук момичетата,но е любопитно да разберем защо се получава така.
    Е да ти го обясна биологично - сперма постоянно се образува в тестисите и примерно ако свърши 3 пъти за 1 ден накрая нема да остане много даже може и да няма кво да хвърля.а примерно 1 път за 3 дена ша се е посабрало

Количеството сперма не зависи от това колко дълго си лъскал, както няколко момчета по-горе споделиха.
    Първо зависи от това кой път ти е това за деня, както Cloud77 доста ясно обясни
    и от приема на протеини тъй като спермата основно е съставена от протеини.

Цитирай Първоначално написано от Cloud77
    Темата ми се струва,че е повече за момчетата и нямаме работа тук момичетата,но е любопитно да разберем защо се получава така.
    Е да ти го обясна биологично - сперма постоянно се образува в тестисите и примерно ако свърши 3 пъти за 1 ден накрая нема да остане много даже може и да няма кво да хвърля.а примерно 1 път за 3 дена ша се е посабрало
    А не зависи ли и от това колко е възбуден количеството сперма?
    епп сигурно ако е с неква яка мацка,ще му е по кеф ама нема как да хвърли повече отколкото има ебати обясненията давам

Ще направя втори опит с приложно обяснение

Имаме кофа с дупка
    Наливаме в кофата. Като наливаме повече и отпушим дупката тече по-силно. Ако наливаме по-малко тече по слабо. От друга страна, като отпушваме по-често дупката количеството намалява и тече по-малко

наливането зависи от храната
    както казах горе количеството протеини, които приемаш
    и все пак всеки организъм е различен и при всеки човек количеството е разлино, но не мисля, че зависи от възбудата. За съжаление не мога да защитя твърдението си с някакво доказателство, но от чисто биологична гледна точка не виждам причина да е така.

Възбудата е навлизането на кръв в пениса. Това е процес, който дава възможност на оплождането да се осъществи. Аз поне не виждам как оплождането може да се степенува по същия начин като възбудата, за да има разлика в количеството сперма
    Изказах си мнението. Няма какво повече да говоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си