- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Количество сперма
Случвало ми се е като се изхвърлям да излязат няколко капки. Друг път пък мога да се удавя от сперма...от какво зависи количеството изхвърлена сперма?
Напълно нормално е да "хвърляш" различно количество всеки път. Мисля, че зависи най-вече от нивото на възбудата и продължителността на оргазма.
LOL
Ми всеки път е различно.. Няа се приТсняаш.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Зависи колко често шлебедосваш.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
А да, тия с топки като гроздови зърна е нормално малко да имат.Първоначално написано от tqnko
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
големината им е колкото орех
Първоначално написано от tqnko
Да се удавиш в собствената си сперма........... Ба си, аз мислех, че аз съм извратена!!!!
Научи се да плуваш и няма да имаш проблеми!Първоначално написано от vali00
ами чувал съм че колкото по дълго мастурбираш толкова повече сперма се събира и толкова повече изхвърляш, пък и понякога зависи от стимулацията и колко си възбуден ..... всеки път различно няма определено количесвто ......Първоначално написано от vali00
![]()
\\m// MetallicA 4 life \\m//
при мен е по следния начин : когато задържам повече,по-често изхвърлям по малко... обаче мога веднага след това отново,без да чакам... когато го правя бързо... изхвърлям супер много,обаче после не мога да го вдигна 20 мин![]()
Напълно нормално е да "хвърляш" различно количество всеки път. Мисля, че зависи най-вече от нивото на възбудата и продължителността на оргазма.
Човека Ви го каза, и аз съм на същото мнение!![]()
Зависи за кой път лъскаш в последните няколко часа![]()
по 1 път на ден максимум ...
Е .. ако се изшляпаш вечерта преди да заспиш , след тва имаш "мокър" сън и на другия ден сутринта си направиш физ-загрявка на ръката ше е нормално сутринта да нямаш толкова многоПървоначално написано от vali00
![]()
аз знам, че на гладно хвърлуш повече сперма...![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Незнам аз неска си набих една и не бях много възбуден и фърлих така добре пък попринцип като съм много възбуден не фърлям по толкоз.
Всичко е наред
Е да ти го обясна биологично - сперма постоянно се образува в тестисите и примерно ако свърши 3 пъти за 1 ден накрая нема да остане много даже може и да няма кво да хвърля.а примерно 1 път за 3 дена ша се е посабралоПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Количеството сперма не зависи от това колко дълго си лъскал, както няколко момчета по-горе споделиха.
Първо зависи от това кой път ти е това за деня, както Cloud77 доста ясно обясни
и от приема на протеини тъй като спермата основно е съставена от протеини.
епп сигурно ако е с неква яка мацка,ще му е по кеф ама нема как да хвърли повече отколкото имаПървоначално написано от Alexandra93
ебати обясненията давам
Ще направя втори опит с приложно обяснение
Имаме кофа с дупка
Наливаме в кофата. Като наливаме повече и отпушим дупката тече по-силно. Ако наливаме по-малко тече по слабо. От друга страна, като отпушваме по-често дупката количеството намалява и тече по-малко![]()
наливането зависи от храната
както казах горе количеството протеини, които приемаш
и все пак всеки организъм е различен и при всеки човек количеството е разлино, но не мисля, че зависи от възбудата. За съжаление не мога да защитя твърдението си с някакво доказателство, но от чисто биологична гледна точка не виждам причина да е така.
Възбудата е навлизането на кръв в пениса. Това е процес, който дава възможност на оплождането да се осъществи. Аз поне не виждам как оплождането може да се степенува по същия начин като възбудата, за да има разлика в количеството сперма
Изказах си мнението. Няма какво повече да говоря