- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Татуировка с имената на майка ми и баща ми
Първо, не се захващай за определени мои думи, окей? Аргументирах се достатъчно . Второ, спести си обясненията на тема семейство! Достатъчно добре знам колко много са ми дали родителите ми и съм много благодарна и винаги ще ги обичам много, но това не значи, че тези,които нямаме татус на родителите си , ги обичаме по-малко. Това е жест, но дотам. Ако смята авторът , че с един татус ще докажете супер великата обич и това ще накара родителите му да се гордеят с него, да му имам и разсъжденията... Може и 100 татуса да си направиш за родителите, но като не притежаваш съвестта да ги изслушваш, да ги уважаваш и зачиташ, да им обръщаш внимание, да им помогнеш по някакъв начин, татуса губи всякакъв смисъл. Виж, в твоя случай съм съгласна за татуировката, защото имаш наистина дълбока причина да я направиш и си вложила много смисъл в нея. Но на автора случаят е различен! Особено за момче - не и пак не!
Последно редактирано от GetAway : 09-01-2015 на 02:57
Това написах по-нагоре. Това ме е знак за обич, а за уважение. Има много начини да покажеш на родителите си колко ги обичаш, но защо да не си направиш татуировка с техните имена, ако това има значение за теб?
На мен ми допада идеята, те са най-близките ти хора, няма лошо по един или друг начин да покажеш респект към тях.
Дали сега като си на 16 ще мислиш по същия начин на 26? Аз оценявам всичко, което майка ми е направила за мен, но не ми е минавало през ума да си правя татуировки по тялото в знак на благодарност и проява на уважение. Моето мнение е, че това е глупаво и е нещо, за което може да съжаляваш след време(примерно ако се скараш с вашите и не си говорите).
Не мисля, че ще се скарам с майка ми до такава степен, че да не и говоря, а и да стане това не означава, че вече не ми е майка, сещаш ли се? Все още ще я обичам и все още ще й бъда благодарна за всичко, което е направила. Не мисля, че годините ще променят мисленето ми относно семейството. По-скоро това дето си написал е за тея, дето си правят татуси с имената на гаджетата си, "най-добрите си приятели" и т.н![]()