- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Татуировка с имената на майка ми и баща ми
Първо, не се захващай за определени мои думи, окей? Аргументирах се достатъчно . Второ, спести си обясненията на тема семейство! Достатъчно добре знам колко много са ми дали родителите ми и съм много благодарна и винаги ще ги обичам много, но това не значи, че тези,които нямаме татус на родителите си , ги обичаме по-малко. Това е жест, но дотам. Ако смята авторът , че с един татус ще докажете супер великата обич и това ще накара родителите му да се гордеят с него, да му имам и разсъжденията... Може и 100 татуса да си направиш за родителите, но като не притежаваш съвестта да ги изслушваш, да ги уважаваш и зачиташ, да им обръщаш внимание, да им помогнеш по някакъв начин, татуса губи всякакъв смисъл. Виж, в твоя случай съм съгласна за татуировката, защото имаш наистина дълбока причина да я направиш и си вложила много смисъл в нея. Но на автора случаят е различен! Особено за момче - не и пак не!
Последно редактирано от GetAway : 09-01-2015 на 02:57
Това написах по-нагоре. Това ме е знак за обич, а за уважение. Има много начини да покажеш на родителите си колко ги обичаш, но защо да не си направиш татуировка с техните имена, ако това има значение за теб?
Дали сега като си на 16 ще мислиш по същия начин на 26? Аз оценявам всичко, което майка ми е направила за мен, но не ми е минавало през ума да си правя татуировки по тялото в знак на благодарност и проява на уважение. Моето мнение е, че това е глупаво и е нещо, за което може да съжаляваш след време(примерно ако се скараш с вашите и не си говорите).
Не мисля, че ще се скарам с майка ми до такава степен, че да не и говоря, а и да стане това не означава, че вече не ми е майка, сещаш ли се? Все още ще я обичам и все още ще й бъда благодарна за всичко, което е направила. Не мисля, че годините ще променят мисленето ми относно семейството. По-скоро това дето си написал е за тея, дето си правят татуси с имената на гаджетата си, "най-добрите си приятели" и т.н![]()
На мен ми допада идеята, те са най-близките ти хора, няма лошо по един или друг начин да покажеш респект към тях.