.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    m1taka9999
    Guest

Talking Татуировка с имената на майка ми и баща ми

Здравейте съфорумници 10 клас съм живея на квартира в друг град далеч от родителите ми и искам да ви попитам какво ще е мнението ви. Искам да покажа на майка ми и баща ми, че ги обичам и им благодаря за всичко, което са направили за мен и мисля да си направя татуировка на гърдите в ляво където е сърцето. Татуса няма да е голям само първите имена на родителите ми ще е. И въпроса ми е вие какво ще кажете и направите ако сте на мое място и според вас как биха реагирали те като им кажа/покажа Благодаря предварително ще чакам мненията ви!

Според мен има и други начини да покажеш колко обичаш родителите си.

С татуси по теб с имената им не се доказва обич

Не е знак на обич, но е знак за уважение. Според мен идеята е добра и не мисля, чеще са против, но по-добре не им казвай, а ги изненадай

Ако питаш мен най много да те посрещнат с един шамар на вратата

m1taka9999
    Guest
    Не искам да съм като повечето на моята възраст да си татуират имената на сегашните им гаджета.... или някакви други простотии искам просто татуировката да значи нещо да не е просто като повечето да имат татус по тях...

Действай. Мисля, че много ще им хареса.
    Цитирай Първоначално написано от ZackS Виж мнението
    Ако питаш мен най много да те посрещнат с един шамар на вратата
    Защо да го бият? Това са техните имена, а не на някой клошар от махалата.

Също така, това са хора, с които ще бъдеш до края на живота им и винаги ще обичаш. Няма да е глупав надпис от рода " Живей за мига " , " Само Бог може да ме съди " и тем подобни. Няма как да ти омръзне или да съжаляваш след години . Аз също искам да си направя името на баща ми от лявата страна над сърцето.

Действай, не се замисляй.

m1taka9999
    Guest
    други мнения?

Цитирай Първоначално написано от m1taka9999 Виж мнението
    други мнения?
    И други ли искаш?
    Мисля, че те са ти давали всичко възможно. Те заслужават това.

А защо просто не им изпратиш картичка от града където си с посланието "много Ви обичам и ценя"...
    Много родители са против тези татуси и особено с имената им по-скоро ще постигнеш обратен ефект...
    Не гледай сульо и пульо, че си пишат имената на гаджетата, това е мода от времето на соца, когато казармата беше задължителна и като цяло щеш не щеш ти правят татус, то за това са и толкова малоумни повечето такива

Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    А защо просто не им изпратиш картичка от града където си с посланието "много Ви обичам и ценя"...
    Много родители са против тези татуси и особено с имената им по-скоро ще постигнеш обратен ефект...
    Не гледай сульо и пульо, че си пишат имената на гаджетата, това е мода от времето на соца, когато казармата беше задължителна и като цяло щеш не щеш ти правят татус, то за това са и толкова малоумни повечето такива
    С една картичка от 2 лева (примерно) и едно изречение, вписано в нея едва ли ще покаже колко ги обича.

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    С една картичка от 2 лева (примерно) и едно изречение, вписано в нея едва ли ще покаже колко ги обича.
    Кога пробва за последно? Според мен точно в това мислене, се наслоява мнението, че малките неща не обръщат големите ценности в живота.
    Но със сигурност няма да ги впечатлиш със жигосване за цял живот, било с техните имена на това...

Не е за цял живот. Вече има лазери, с които могат да се премахват.

Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    Да бе, да бе, прав си. Ще се зарадват на татуса, особено, ако не е с техните имена, а някой тъп цитат на Джъстин Бийбър или знак за безкрайност. Абе ти добре ли си? Ако детето ми реши да си прави татуировка, ще се съглася, ако съдържанието й е смислено и определено ще се зарадвам, ако е с моето име.

Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Да бе, да бе, прав си. Ще се зарадват на татуса, особено, ако не е с техните имена, а някой тъп цитат на Джъстин Бийбър или знак за безкрайност. Абе ти добре ли си? Ако детето ми реши да си прави татуировка, ще се съглася, ако съдържанието й е смислено и определено ще се зарадвам, ако е с моето име.
    Като гледам и аватара ти да цъфне, няма да ти пука, но понеже ще видиш "смисъл", не за друго а понеже е татус, пак ще кажеш "юпиии"...
    Стига глупости бе хора, има смисъл само тогава, когато наистина има смисъл и малко в този форум знаят, кога, защо и какво да си сложат, най-вече къде...
    Никой не гони смисъл-а и идеологията, просто колкото по на явно място и колкото по-комерсиално (като името на мама и тати - леле колко банално), толкова по-ШИК
    Направо ме е срам, че пиша този пост, ама ХАЙДЕ!

Ами мисля, че след като баща ми почина наскоро и няма да е с мен тялом, ще е СМИСЛЕНО да си татуирам името му над сърцето ми, за да е винаги с мен духом. Ти каква татуировка би си направил.
    Аа и татуировката не искам да е на видно място 'щото ей така искам да й се кефят

Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Ами мисля, че след като баща ми почина наскоро и няма да е с мен тялом, ще е СМИСЛЕНО да си татуирам името му над сърцето ми, за да е винаги с мен духом. Ти каква татуировка би си направил.
    Аа и татуировката не искам да е на видно място 'щото ей така искам да й се кефят
    Такава която символизира, даден крах в живота, нещо което на всеки се случва. Не разбирам, защо се чувстваш виновен за смъртта на баща си, че да искаш да си го татуираш до живот...
    За мен по-скоро би било мъчително да нося името му, ако някой ден го загубя! По-скоро бих си татуирал, предателството на приятелите (без имена естествено), което ми е дало сила, да се изправя и да видя истински важните хора в живота си...
    Но пък това съм аз и това за мен има по-голям смисъл и без това не съм тръгнал да си правя татус, но все пак ако ще е нещо, мисля да е това
    Успех с твоя и не се заяждам, само изказвам мнение - не се обиждай...

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden Виж мнението
    Според мен има и други начини да покажеш колко обичаш родителите си.
    Подкрепям! На мен лично ми е някак неприемливо. Вижда ми се леко детско това решение. Не се обиждай, ама след време , когато имаш жена и деца ще изглежда малко смешно (поне за мен) да носиш на гърдите си имената на мама и татко...като мамин син. Лично мнение.

m1taka9999
    Guest
    Ами малко ти е грешно мнението

Цитирай Първоначално написано от GetAway Виж мнението
    когато имаш жена и деца ще изглежда малко смешно (поне за мен) да носиш на гърдите си имената на мама и татко
    Според мен ще бъде даже добър пример за децата да виждат, че баща им уважава родителите си. Не, че най-доброто нещо, на което трябва да се учат децата, е да си правят татуировки, но в случая акцентът е върху синовната обич, в което не намирам нищо невъзпитателно.
    Иначе, авторе, зависи дали вашите имат нещо против татусите. Ако знаеш, че са толерантни, мисля, че няма повод за притеснение. Лично аз уважавам татуси, които имат значение за хората, които си ги правят, а това, че оценяваш грижите на родителите си, е супер, много хора ги приемат за даденост.
    Само гледай татуировката да е естетически издържана, да не изглежда все едно си се изцапал с мастило

Цитирай Първоначално написано от m1taka9999 Виж мнението
    Ами малко ти е грешно мнението
    Не, не ми е грешно мнението. Това , че ти си на друго мнение, не прави моето грешно. Като си толкова убеден, че ще си правиш татуса защо изобщо пускаш темата и очакваш още мнения? Хем искаш мнения, хем като ти ги дадат хората, не ги приемаш и дори ги определяш като грешни.
    Au79, аз бих приела татуса като мил жест , но чак пък да служи като някакво висше доказателство пред децата за голяма обич и уважение ...малко пресилено ми се струва. Обичта и уважението се доказват предимно с постъпки и после с всичко останало. Аз като жена например бих попитала мъжа си, защо не е татуирал и нас с детето ни- нима ние сме по-малко важни за него от родителите му? И отново стоя зад позицията си, че на мен ми е сладникав този жест особено за момче/мъж, но всеки има глава на раменете си и сам да си преценя какво да прави!

Мамино синче? Ако това означава да уважаваш и обичаш, да бъдеш до родителите си до ктая на живота им и след тпва те да продължават също така да са до теб, окей. Тпва са хората, които са ти дали живот, които са работили, трудили, коитп са се лишавали, за да бъдеш ТИ добре. Абе не знам к'во обяснявам изобщо. Мнението ми е да си направиш татуировката, повярвай ми няма да съжаляваш.

А и т'ва да си мамино синче, че да си татуираш името на хората, които са те направили ЧОВЕК,е все едно да си лигав родител, 'щото си си направил името на сина/дъщеря ти. Щом татуировката има значение за теб, прави я.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си