.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ако тя ви изневери... с жена?

Момчета, въпросът е към вас. Как бихте реагирали, ако разберете, че приятелката ви е правила секс с жена? Бихте ли го сметнали за изневяра, щом не е била с друг мъж? А ако не е било само секс, а продължават да се виждат, т.е. тя има връзка с тази жена, но в същото време е с вас?
    P.S. - предложение за тройка не е особено остроумен отговор! Искам да разбера как бихте го приели, как бихте се почувствали, бихте ли продължили връзката с нея, ако, да речем, не е съгласна на тройка?

Изневяра е. И то още по-тъпото е, че не е било само секс, а продължава с връзка. Според мен трябва да се изясни пред себе си с кого иска да продължи да се вижда.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Au79 Виж мнението
    P.S. - предложение за тройка не е особено остроумен отговор! Искам да разбера как бихте го приели, как бихте се почувствали, бихте ли продължили връзката с нея, ако, да речем, не е съгласна на тройка?
    Предложи им тройка,не се съгласиха и сега се чудиш какво да ги правиш. Wise.

P.S. Пробвай дали и другата не е "БИ" и си ги връткай по отделно като не искат заедно.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Зарязявай я по-добре. Как може да се виждаш с жена, която има връзка с друга жена? .....

Голям сте майтап Защо решихте, че на мен ми се е случило ?
    Питам ВИЕ как бихте реагирали на една хипотетична ситуация. Интересно ми е дали бихте го сметнали за изневяра или не.

Интересно ми е, как някого на който не му се е случвало подобно нещо, се интересува...

Но ОК ще отговоря на въпроса ти, макар, че съм момиче. Ако примерно разбера, че приятелят ми има връзка с мъж... Можеш ли да си представиш какво ще последва? Най-малкото ще бъде изхвърлен от 15тия етаж.

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Интересно ми е, как някого на който не му се е случвало подобно нещо, се интересува...
    Това е просто въпрос. Може да е гледал някакъв подобен филм и да се пита как другите "извън филма" ще реагират.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това е педерастия. Не знам защо някой момчета приемат за нормално лесбийството.

Изневярата си е изневяра и секса е последното, което може да ти го покаже. Ти сам описа реалната изневяра, все едно да питаш: тя като прави секс с мен, ама си мисли за друг изневяра ли е от нейна страна - по-голяма е дори от физическата такава.
    Може би е добре да се запиташ, защо е с теб, като ти изневерява с нея и какво тя й дава повече от това, което ти не й даваш и най-вече ти изобщо къде си в ситуацията и удоволетворен ли си от нея?!

Голям сте майтап Защо решихте, че на мен ми се е случило ?
    Питам ВИЕ как бихте реагирали на една хипотетична ситуация. Интересно ми е дали бихте го сметнали за изневяра или не.
    Понеже ти трябва да вземеш решение, реши че ние ще ти го дадем на готово
    Нищо на готово не е преживяно и дадена равносметка за него, защото от чужд опит само може да те заболи.
    Ако си слабохарактерен и нямаш собствено мнение за нещата, даваш повод да те водят за носа и обикновено винаги са на губещата страна

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Това е просто въпрос. Може да е гледал някакъв подобен филм и да се пита как другите "извън филма" ще реагират.
    Всъщност въпросът ми се породи от това, че има случаи на жени, чиито мъже се изпедерастяват в един момент и се разделят с тях заради мъже. Замислих се дали обратният вариянт го има при все, че, както каза RapExotic, някои мъже приемат лесбийството за нещо нормално и дори им харесва идеята за приятелката им с друга жена. Моментът, който ме интересува, е това, че няма да го има елементът на мъжа-съперник, което би могло, според мен, да повлияе на решението от психологическа гледна точка.
    Btw, наистина има филм с подобна сцена - едната жена казва на другата, че мъжът й ще хареса смучките, които й е направила, точно, защото ще знае, че са направени от жена.
    http://www.zamunda.net/banan?id=264303&hit=1

Странно би било ако един мъж не би имал нищо против приятелката му да се забавлява с друга жена, докато той гледа, но би осъдил подобно поведение, ако той не присъства.

Странно би било ако един мъж не би имал нищо против приятелката му да се забавлява с друга жена, докато той гледа, но би осъдил подобно поведение, ако той не присъства.
    Така е. Ако бях на мястото на "мъжа", щях да искам 3-ка.

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Така е. Ако бях на мястото на "мъжа", щях да искам 3-ка.
    Предвидих, че на всеки мъж първо това ще му хрумне, затова още в началото зададох условието, че жената не е съгласна.

Предвидих, че на всеки мъж първо това ще му хрумне, затова още в началото зададох условието, че жената не е съгласна.
    Хубаво задаваш условия, ама тогава какъв е смисъла, да се чудим дали е изневяра. Ако кефа не е споделен и е само за себе си, това не води ли на логичното - ИЗНЕВЯРА!
    На тая логика ако мъжа е с друг мъж, но жената пожелае тройка и не й се откаже, това значи ли че всъщност говорим за изневяра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си