- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Добър ли е този креатин ?
Какво ще кажете за момче на 18 години 185 кг от лежанка 5 пъти.
Много хора зобят малко знаят как.
Към мен ли се обръщаш?
Не говорих за зоб аз![]()
не се изтъкват, а се дават като разлика - като точка а => точка б.
Това беше преди 2 години някъде, въпросното момче не тренира и това си му остана макс![]()
185 х 5 е мега добре. Дали са като за състезание е друг въпрос :Д
на мен макса ми на лежанка е 117 до сега. Мечтая за 140 на този етап. Но първо ми се ще 125-130 до края на годината, ама едва ли :/
За момиче ако става въпрос 75 на лежанката да ги бутнеш 12 пъти си е направо извънземно. Мен това ми е едно от най-слабите упражнения, но 80 мога да ги бутна поне 18-20 пъти. Ако сте момичета и вдигате 75 12 пъти си представям к'ви сте нацепени, сигурно приличате повече на мъже, без да се обиждате , ама тва не е нормално за момиче![]()
Как ще увеличиш 30 % тежестите закс хахаха егати вица. Кой знае какво си пил. Искаш да кажеш, че ако макса на лежанката ми е 130 само с креатин за има няма 2 месеца ще отида на 165-170 ? или пък на клек от 200 на 260 ? Няма как просто...... с 10 % може, другото си е чисто преувеличаване, не съм виждал такива резултати само от креатин, а познавам мноооого хора, които го взимат
![]()
Последно редактирано от gorski17 : 09-01-2015 на 12:06
горски, моя дойде :Д
сега чета съдържанието и се чувствам малко преебан :/
пише за 3,6 г - 3,4 са креатин монохидрат, а 3г са креатин
нямам идея какво по дяволите имат предвид с тва![]()
аа и пише 3 г креатин :/
оптимум продават 300г на цената на 500г амикс и ти дават по-лошо качество, практически. Not impressed.
Ко да праим баце, нали за т'ва пуснах темичка. Бе креатин като креатин, последно бех пил креатин преди 2-3 години и то някъв приятел ми го даде, въобще не съм на ти с марките и к'во качество са, ма ми са струва не толкова лош тоя. И аз се чудя пише, че трябва по 3.6 грама, ма аз си сипвам с цялата лъжица около 4.5-5 грама не знам колко е точно, за тебе не знам какво ще правиш, ма 20 лева са си пари
. Ще си го пия по 5 гр. на ден докато не свърши, па следващия път може би друга марка. Нищо нема да ти стане от 300 гр. дори да не е топ качество, все пак е монохидрат
П.П В сайта им пише, че е на CreaPure, а те са най-добрите уж доколкото са ми казвали и съм чел насам -натам, плюс това четох коментарите за него отдолу и всички бяха много доволни, така че не си направил лоша покупка споко.
Последно редактирано от gorski17 : 09-01-2015 на 12:51
не бе, аз знам, че не е лоша, но просто не проверих като хората кво пише в сайта.
А ревютата винаги са добриПоловината са така, защото си им е чисто плацебо, разбрали че тва вдига силата и бухат ли бухат...
след малко бодвам първа доза и отивам да блъскам :Д :Д
а и да спомена за протеиновия чипс, който поръчах с креатина, за да не плащам доставка![]()
ОТ-ВРА-ТИ-ТЕ-ЛЕН. като начало опаковката няма нищо общо с тази в сайта. Вкуса е на светлинни години от пиле. Вони на лук и още нещо неприятно. Консистенцията на самия чипс е отврат. абе както и да го гледаш е отврат :/
Ха ха, аз такива протеинови вафли, чипсове, хапки, хич не се занимавам, храня си се редовно, кисело мляко, риба, яйца, от там си набавям всичко. И аз да не им давам 3 лева на вятъра си взех 1 шейкър, много е добър![]()
http://fitness1.bg/креатинови-продук...pure-creatine/
http://fitness1.bg/креатинови-продук...hydrate-1000g/
Колебая се между двата. Съвети?
изпил съм 2 опаковки по 500 грама от този на амикс, т.е. не успях да ги допия, защото вкуса на креатина се промени, явно от влагата.
Мои приятели пиха този на Pure и не останаха доволни, защото им ебаваше корема. 3ма човека пиха от него, и тримата се оплакаха.
вземи амикса, защото е по-евтин и си вземи 500 грама опаковка, а не 1 кг :/
Ааа объркал съм те с женската. Дето вика, че 80 за макс са малко, мога да й кажа само , че не всеки се зоби и ходи всеки ден, за да му е 150-60 кила макса ... Някои са по-нередовни или просто не им върви на лежанката по ред причини - болка в рамото , лактите , китките.. психическо обременяване... Аз самия бях така допреди 4-5 месеца, на 110 ок 4-5 чисти и като сложа 120 ме късаше рамото.... Сега поне дръпнах и стигнах 130 дано и креатинчето ме стабилизира повечко![]()
http://fitness1.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B...kalyn-efx-pro/
Това е истината.
Az ot amixa sum dovolen imashe v sila.bg creatin na amix 300 gr. + qbalkov protein za 60 70 leva.
мбате креатин като креатин - евтин и много - перфектно![]()
днес като боднах от този на ON първото различно нещо беше вкуса - амикса горчеше, това няма вкус на нищо. Изпих го и нямах горчив aftertaste. Също така на този на ON май му е по-малка лъжичката. Ще видим по-натам ще ви кажа дали рефлектира по някъв начин на постиженията ми.
аааа и за този на Пюр, беше миналата или по-миналата година. Питаха ме как да го приемат и аз тогава им казах след някво ядене и с някъв сок или бях чел, че става с прясно мляко. И тримата ми казаха, че след храна и със сок, и с мляко пак им ебавало корема, така че не знам.
И аз мисля че този на ON е доста добър, преднишния, дето не помня на ква марка беше, оставяше лека утайка и не беше безвкусен, а този няма вкус все едно пиеш само вода, а и грам не се утаява на дъното. Ракши не знам каква лъжичка трябва да имаш, за да отделиш точно 3.6 гр
, по-скоро си го пия по 5, за да свършва по-бързо, че за коледа може би ще има друг зоб.
не бе, говоря че тази лъжичка, която е в кутията би трябвало заравнена да ти дава 3,5-4 грама. Лъжичката от АМИКС беше малко по-голяма => 5 гр
Аз що нямам такава лъжичка ??? Tия са ме прецакали, нещастници...
Верно, там беше, аз мисля че е около 3 гр , демек тря слагам по 2 лъжици не ми е оферта![]()
Преди 4-5 години преобладаваше мнението, че специално монохидратът натоварва бъбреците. И затова не е добре да се взема непрекъснато повече от 30 дни. А когато се взема трябва да се пие много вода за промивка на бъбреците.
Е, за тези 4-5 години печалбите на търговците отидоха на първи план, а здравето на трениращите момчета-на втори план. И логично креатинът стана "съвсем безвреден". Нали трябва се продава като топъл хляб. А лечението сетне е дело на всеки трениращ. Като по Илф и Петров: " Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се". Тоест то си е тяхна лична работа. Та същата работа и с монохидрата. Всеки го взема на своя собствена отговорност и риск.![]()
Е, ред, ти намери за кво да се хванеш![]()
Те и преди 10 години твърдяха, че соята ще направи мъжете жени, но като се направиха адекватни проучвания всички разбраха, че това е пълна тъпотия. Същото се случва отново и отново с различни субстанции и в-ва.
Креатина по никъв начин не пречи на бъбреците. Хората, които се оплакват от проблеми с бъбреците просто не могат да пият повече вода, а креатина точно това прави - кара хората да пият вода.
все едно креатина е хормон, ебати :/