.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    точко, кво лафиш бе, мен?! Как по дяволите ще ти навреди

Като съм пил креатин, всеки път си взимах 500 грама и проблема беше, че към края на опаковката креатина си променяше вкуса, смисл не знам дали имаше влага в опаковката или нещо друго, но ставаше по-гаден и спирах да го пия. Затова викам, че е по-добре тази от 300 гр, защото ще си го изпиеш без да се промени.

Зареждащата фаза принципно са доказали, че е безполезна. Идеята е дали искаш да вярваш на новите проучвания, или на старите.

Повечето pre-workout-и имат 3 грама креатин. Четох, че е по-добре да се приема след тренировка, за да се възстанови "баланса" на креатин в тялото.

Най-важното е да се приемат по 5г дневно всеки ден, другото са подробности.

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    точко, кво лафиш бе, мен?! Как по дяволите ще ти навреди

Като съм пил креатин, всеки път си взимах 500 грама и проблема беше, че към края на опаковката креатина си променяше вкуса, смисл не знам дали имаше влага в опаковката или нещо друго, но ставаше по-гаден и спирах да го пия. Затова викам, че е по-добре тази от 300 гр, защото ще си го изпиеш без да се промени.

Зареждащата фаза принципно са доказали, че е безполезна. Идеята е дали искаш да вярваш на новите проучвания, или на старите.

Повечето pre-workout-и имат 3 грама креатин. Четох, че е по-добре да се приема след тренировка, за да се възстанови "баланса" на креатин в тялото.

Най-важното е да се приемат по 5г дневно всеки ден, другото са подробности.
    Е да, но все пак....
    Смяташ, че едни 7-8 седмици прием са си добре за 3-4 пъти седмично щанги+ 1-2 тренировки техника или борба (седмично) ??
    Смятам да пия само 5 грама след тренировка + Whey

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Е да, но все пак....
    Смяташ, че едни 7-8 седмици прием са си добре за 3-4 пъти седмично щанги+ 1-2 тренировки техника или борба (седмично) ??
    Смятам да пия само 5 грама след тренировка + Whey
    не разбрах въпроса

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не разбрах въпроса
    Ще тренирам и пия креатин и уей по описания начин. Просто нз дали ще е наред всичко с 50 дневния прием на монохидрата, защо щом е безвреден се пие 30 дни с почивка след това?

Ще тренирам и пия креатин и уей по описания начин. Просто нз дали ще е наред всичко с 50 дневния прием на монохидрата, защо щом е безвреден се пие 30 дни с почивка след това?
    щото хората са глупави. И го приемат като някъв адския PED (performance enhancing drug). Нещата, които вредят на тялото се пият на цикли. С креатина не е така, защото не е обвързан с няква чувствителност. Или го имаш или го нямаш.

Главната идея, която са имали с тия цикли е да се усети сякаш няква разлика с и без и тялото да не се адаптира. Има смисъл, но е отхвърлено отдавна.

Креатина е една от най-добре проучените добавки и е време да разберем как и защо действа, а не да седим на стари "познания".

Супер фен
    ...нз дали ще е наред всичко с 50 дневния прием на монохидрата, защо щом е безвреден се пие 30 дни с почивка след това?
    Преди 4-5 години преобладаваше мнението, че специално монохидратът натоварва бъбреците. И затова не е добре да се взема непрекъснато повече от 30 дни. А когато се взема трябва да се пие много вода за промивка на бъбреците.
    Е, за тези 4-5 години печалбите на търговците отидоха на първи план, а здравето на трениращите момчета-на втори план. И логично креатинът стана "съвсем безвреден". Нали трябва се продава като топъл хляб. А лечението сетне е дело на всеки трениращ. Като по Илф и Петров: " Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се". Тоест то си е тяхна лична работа. Та същата работа и с монохидрата. Всеки го взема на своя собствена отговорност и риск.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си