.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    "" Другото което си мисля е, ти кога за последно потърси някой да го питаш как е, какво прави, излиза ли му се? ""

Честно ли? Аз не звъня/пиша/търся.. Хората за да ми свършат услуга.. Просто не съм използвач... и както описа ти по горе. точно това правя Питам ги как са, кво става, нещо ново, да излезнем.. но ответен отговор няма..

Смисъл винаги някакви оправдания(визирам за излизането) "не мога пари няма, другата седмица ще излизам, аре някой друг път" Примерно: Го питам хайде утре на диско, това онова да излезнем - Е брато ся съм зле с парите аре някой друг път, викам окей Мен, няма проблем, ако решиш нещо драсни Л.с... И кво на другия ден гледам снимки от дискотеката,тагвания- Питам го ее нали нямаше да излизаш бе? - Еее насила ме накараха, викам окей..

Кво повече да коментирам. Относно колата не показвам абсолютно нищо и не парадирам по-никакъв начин,

На кратко: От една седмица пробвах да видя кой ще ме потърси, да пише ей така просто "ЗДрасти" или нещо просто да напише... Няма бате няма...Освен някой братовчед другите все едно не съществувам, но иначе преди месеци: Е брат знаеш ли кога са изпитите, е брат имаш ли нещо лекции, аре на кафе там да ми кажеш какво ще има на изпитите, е а ве да ми обясниш за еди кво си...

Banned
    Намери си някой въображаем приятел, който да не те лъже..

Или пък да пробвам с "някоя" от вашата фамилия?

Хич да не ти пука,че никой от така наречените "хора" от твоето обкръжение и бившите ти съученици не те търси.. Ти каза,че си на 20г.и,че те търсят за лекции и такива работи.Аз също като теб съм много избухлива личност,много бързо се паля дори за най-малкото нещо мога да вдигна скандал или да счупя нещо само и само да си изкарам по- някакъв начин яда. Пробвала съм какви ли не неща дори когато съм изнервена или се ядосам за нещо ходя да бягам в гората или вървя много дълго пеша,това е моят начин за справяне с гнева и агресията ми.Не знам,защо,но на моменти съм много агресивна и изнервена,относно приятелите ми аз имам само 4 верни приятелки в обкръжението ми всички други са надути кифли и лицемери...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от t000 Виж мнението
    Или пък да пробвам с "някоя" от вашата фамилия?
    Или да пробваш с майка ти. Само майка ти би ти пуснала, путко недъгава.

Май те засегнах ? другия път недей да остроумничиш като не ти се отдава кълвач...

#Yoni-bonboni Така е повечето са лицемерни и превзети, нищо че нямат дори покритие...

Започни работа и се сприятели с някой.. Хубаво е че си честен човек, но не мисля, че винаги трябва да казваш направо истината на хората. Или може да се запознаеш с някой по facebook. А и не знам защо си толкова агресивен... Е късмет с намирането на приятели! Имаш един живот изживей го на макс!!
    П.С. животът е кучка!!

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    #Yoni-bonboni Така е повечето са лицемерни и превзети, нищо че нямат дори покритие...
    Да знам,че е така аз през май месец бях абитуриентка и завърших даскало и всички мои съученички бяха толкова надути и напудрени,че направо ми се повръщаше от тях едвам ги изтърпях.. И затова вече предпочитам да дружа само и единствено с момчета поне те са истински и не са толкова лицемерни.Но за гнева е най-хубаво да си стоиш кротко и да не им обръщаш внимание...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от t000 Виж мнението
    Май те засегнах ? другия път недей да остроумничиш като не ти се отдава кълвач...
    Хехехехе, на мен кво ми се отдава ли, на теб дори не ти се отдава да говориш с хората, играеш некви прости игри и пишеш малоумни теми във форумите, на всеки срещнат мангал му се отдават много повече неща, отколкото на теб.

Цитирай Първоначално написано от Julia_A Виж мнението
    Започни работа и се сприятели с някой.. Хубаво е че си честен човек, но не мисля, че винаги трябва да казваш направо истината на хората. Или може да се запознаеш с някой по facebook. А и не знам защо си толкова агресивен... Е късмет с намирането на приятели! Имаш един живот изживей го на макс!!
    П.С. животът е кучка!!
    Работата, ако бих я определил като такава е, че просто няма как да създадеш приятелство с тях, първото което са много ама много по-възрастни от мен, много рядко някой по-млад да има, второто което е свързано е с конкуренция между всички ни, и никой не търпи другия я да има повече.... Не казвам,че съм чак толкова агресивен, но мразя както казах лицемерието, двуличието и прочие, и се дразня и изнервям просто...

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Да знам,че е така аз през май месец бях абитуриентка и завърших даскало и всички мои съученички бяха толкова надути и напудрени,че направо ми се повръщаше от тях едвам ги изтърпях.. И затова вече предпочитам да дружа само и единствено с момчета поне те са истински и не са толкова лицемерни.Но за гнева е най-хубаво да си стоиш кротко и да не им обръщаш внимание...
    Ако стоиш пасивен и кротък те ще те смачкат, не трябва и да си другата крайност Пълен непукист и дразнещ дебил, но нещо между двете е перфектното...

Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Хехехехе, на мен кво ми се отдава ли, на теб дори не ти се отдава да говориш с хората, играеш некви прости игри и пишеш малоумни теми във форумите, на всеки срещнат мангал му се отдават много повече неща, отколкото на теб.
    Защо да пиша малоумна тема? Ти знаеш ли изобщо с каква цел я пиша тази тема?!!??, и това,че е поокрасена с цел да провокирам хората как биха реагирали и какво мислят в подобни ситуации не ме прави малоумен...просто искам да си направя някакви изводи пък кво да ти обяснявам на теб "умнико"... Изобщо няма да ме трогнеш с какъвто и да е било пост, щото ти виждам умствения потенциал от две изречения, Първото което се опитваш да се правиш на интересен Като Анонимен, разбирам някой с рейтинг от 5 години който е тук, да пусне някой лаф да му се хване човек, ам ти? типичен Хейтър... влизаш с цел да се ебаваш, пък като те настъпят мяукаш и се оправдаваш като кифла..

Banned
    Хеехехее, много разсмиваш, асоциално геймърче, което не може да си избърше гъза само и реве по форумите, мнението на всяка маймуна в зоогическата зачитам повече от твоето.
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-06-2015 на 23:10

Ако стоиш пасивен и кротък те ще те смачкат, не трябва и да си другата крайност Пълен непукист и дразнещ дебил, но нещо между двете е перфектното...
    Знам,че ще ме смачкат аз до 11клас бях точно такава стоях си в ъгъла и си кротувах и си мълчах за абсолютно всичко и те за това ме мачкаха и тормозеха всички в даскало и чак края на 11клас малко се осъзнах и си показах типичния инат за моята зодия и оттогава никой не смееше да ме доближи дори с пръст.. И как така да бъда нещо между двете тук нещо не те разбрах аз много скоро ще бъда студентка за първа год. и се чудя все още дали ще мога да се въздържам от нецензурни думи и подобни лоши неща.!??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си