.
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Threaded View

Бихте ли помогнали/ дали съвет/ на ИЗРОД като мен.

здр.
    аз съм момче на 20г. от село, много съм сприхав, нервен, не мисля какво правя, постооянно съм в конфликти не зависимо какво правя...

Още от малък в училище всеки ден се биех със съучениците си,винаги мен изкарваха виновен, все аз бях черната овца, в Гимназията малко се кротнах, но понякога ме избиваше и пак съм стигал до бой... Приятели нямам, приятелка също, няма с кого да излизам, сам като чук..

Дори с нашите не се разбирам постоянно се караме за глупости, не го искам, но просто винаги държа на моето. .. Имам Брат с него сме като куче и котка, много сме различни двамата, но ядоса ли ме не му прощавам, знам,че не е редно, но направо ме побърква и не мисля какво правя..

Приятели съм имал само 2ма-3ма.. най много, но тъй като мразя да ме лъжат, и също така и аз да лъжа, им казвам истината в очите - е за това и нямам вече приятели... За приятелка съм си мечтал,но явно съм доста противен и до сега с никоя не съм пробвал.
    Тъй като няма с кого да излизам, седя 24/7 вкъщи.. ако нямам работа.. мачове и ЦС.. да ли от тези игри ми се промътил мозъка нз..,но няма кво да правя друго...

Искам да се променя,но нз как, мразя да ми нареждат, и щом съм направил нещо значи е имало за какво..........

Може и да почнете да ме обиждате, нормално приемам го..
    Последно редактирано от t000 : 08-29-2015 на 21:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си