- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли помогнали/ дали съвет/ на ИЗРОД като мен.
Първо не съм социопат, второ не мразя цялото си обкръжение и не им завиждам...
Държа се по-подобен начин, защото мразя да ме лъжат, подиграват, правят на луд, да ме мамят, да ме мислят за идиот, Според теб Това виждане на Социопат ли е ?
Ся ще кажеш дребнав си за всичко се хващаш, не е така, търпя 1-2-3 пъти, но 4ти няма или представам да комуникирам с даден и му казвам в очите това което мисля, или ако ме предизвика стигам и до бой.
Мразя ХОРАТА Които само и само да се харесат на някой правят педалски изпълнения и забравят от къде са тръгнали и какви са били!
Най-вече преди да съдиш - се постави на мястото на другия, задай си въпроса "защо агресира той към мен?", "аз ако бях на негово място, защо бих го направил?".
После помисли ти реално имаш ли представа, защо се палиш от малкото и какво отношение те кефи в другия, може би агресията от другата страна ти е приятна и имаш нужда да я провокираш иначе еуфорията ти стихва, а и оттам нуждата за комуникация с хора, които са тихи и не ти се "връзват".
Защо слагаш етикет на всички, че те лъжат, подиграват, правят на луд или мамят, като идиот, не е ли просто в твоите представи?
Кажи кога за последно направи нещо добро, на някой и той с какво лошо ти върна, че го сложи в черния списък?!
Замислял ли си се, че за да получиш добро, трябва да дадеш добро?!
Знам банален съм, но искам пример!
![]()