Някой някога да е имал проблем с тях и как стана първия ви досег?
Какви наркотици употребявате, какви последствия имате от зависимостта Ви и чувствали ли сте нуждата някога от професионална помощ, за справяне с проблема?
Каква беше причината, за да посегнете към тях?
Какво Ви дават, като усещане използваните опиати?

Пускам тази тема, защото аз лично имам проблем с тях и той се корени в това, че 2 години преди да разбера, са ми слагали в питието, в последствие на това съм свикнал да ги употребявам, за да провокирам по-голяма производителност в работата си и купоните (естествено).
Даже вложих голям част от финансите си в бизнес свързан с работа на 17 часов работен ден(бизнеса не беше в сферата на въпросните наркотици, а нещо съвсем нормално), без почивка в продължение на повече от половин година, което в последствие ми коства, почти ежедневна консумация(просто най-добрия приятел тогава, поради прекомерната си употреба, реши че ще ме метне и за жалост ме остави с 10 години дългове)...
Сега като пиша темата не ме е срам и страх да споделя, имам проблем и приятелката ми, като си мисля, че ако помогна на нея да престане и аз ще успея, но не знам как да го направя, тъй като когато я видя унила и ме свива корема,а като я видя да се помпа и аз искам...
Само да вметна не взимаме венозно - хероини, крекове и простотии, както и трева, колкото и да е странно...
Има ли вариант, да се осъзнаем, защото нещата ескалират с всеки изминал ден и какъв е варианта, най-дискретно да се обсъди проблемът.
Както и да е, ще разпозная хората, които са имали проблема и дават ценен съвет, както и тези, които само ще критикуват, защото някой им е наслоил, че това е лошо, не ми пука, за това ще гледам да отговарям само на сериозни коментари, както и на такива, които също имат чувството, че от този омагьосан кръг няма изход, защото според мен има и ще го намеря, рано или късно