Малката ми сестра флиртува с момчета, нужна ми е помощ
Здравейте
Аз съм на 17, сестра ми е на 13.
От доста време съм забелязал, че тя се държи провокативно. Тя не споделя нищо с мен, мога само да гадая от къде има такова поведение. Единственото ми предположение идва от там, че учи в много пропаднало и нищожно училище, за което има само лоши мнения. Доста често лъже родителите ни къде ходи, само и само да излезе с някое момче. Целувала се е, прегръща се и такива неща. Проблема е, че не е само едно момче, тя ти сменя като носни кърпички. Родителите ми разбраха за това, и забраниха да се вижда с приятеля си. Това, обаче, постигна точно обратния ефект - нещата станаха по - зле. Проблема е, че те са на работа и няма как постоянно да я наблюдават. След като и поставиха тази забрана, тя реши да продължи да се вижда с гаджето си, но по - често. Още по - зле - започна да му праща снимки по сутиен и прашки през Фейсбук. Той пуска комплименти за тялото и, на нея даже и харесва. Да, погледнал съм нейните чатове и нещата са точно такива, каквито ги описвам. Надявах се, че това е някакво временно привличане, което ще изчезне. И да... след време скъсаха, така и не разбрах защо, не е и важно. По - малко от седмица след като се разделиха, тя се хвана с друго момче. Ходили на палатка заедно и с още няколко човека, и спали един до друг, не съм наясно с подробности, но виждам на къде отиват нещата. Също така виждам и как се държи като една 13 годишна курва, а никой не я възпитавал така. Майка ми знае това, и се отчайва и депресира. Въпреки, че съм и брат, тя не уважава нито мен, нито който и да е било в семейството ни. Колкото и зле да се държи, се притеснявам за нея. Не може да скъса с един на който е пращала голи снимки, и седмица по - късно да се натиска с друг. А преждевременно има и други момчета, които я свалят по фб и тя не ги отблъсква. Мисля, че имам основание да се притеснявам. Аз, като нейн брат какво мога да направя? Изключено е да говоря с нея, понеже тя си знае нейното и не приема чуждо мнение. Как да я накарам да се осъзнае? Лесно може да изяде един хубав заслужен бой, но не мисля, че ще постигна нещо.
Всичко което написах е вярно, в краен случай мога да покажа чатовете от фб, за да стане ясно, че не си измислям.
Последно редактирано от underfree11 : 08-31-2015 на 09:10