.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    в линка се появява името на получателя.
    не го виждам никъде

има някво Pegi 3, но сигурно не е това

Който видял, видял. Не ме интересува. Не за това съм пуснал темата. Май най - добре да я махна скоро време

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    не го виждам никъде

има някво Pegi 3, но сигурно не е това
    Facepalm.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от underfree11 Виж мнението
    Който видял, видял.
    А който не е видял
    може да го види в моя пост

Helin_M
    Guest
    Напълно си прав с бой няма да стане!Ако я набиеш още по зле ще стане.Проблема изобщо не е само от фб-то.Може да е в компанията на сестра ти.Не се тревожи!Ако и вземете телефона и някък да скриете компа и лап топа ѝ (Ако има) няма да има връзка с момчетата.Ще и забранита да излиза.Ще отива на училище и от там право в къщи!Ако не си дойде ще ѝ се карате пък ѝ лек и мек пердах толкоз няма да ѝ навреди.Това в продължение на 1-2 седмици и смятам,че ще и дойде акъла в главада!Е все пак,ако и това не подейства след 2-3 дена се опитай да спечелиш доверието ѝ.Сляд това влизате в една стая двамата заключваш врати,прозорци и сядате да си поговорите!Попитай я няма ли да и е по добре да си има гадже,но да е вече по-големичка нали и никой от семейството и да няма нищо против.Да е само със един,когото наистина да обича и той също нея.Накарай я да проумее в каква се превръща.Сигурна съм,че вече можеш да говориш с нея дори относно сек*а.На 13 години е поне разбира от тея работи.Все ще ти се наложи да говоритеза това някога.И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.Опитай се да я научиш на семейните ценности и т.н.Надявам се да съм ти помогнала и да се справиш с проблема си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Helin_M Виж мнението
    И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.
    Жалко, че нямаш такъв брат, щяхме да видим и четем и за твоите изпълнения, а той с цялата си братска любов ще те нарича курва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако исках да кажа тактичност или умение да знаеш кога да си затвориш устата, щях да използвам точно това.
    Баш лицемерие си имах предвид. Влизаш тук и плюеш брат си и приятелката му, вместо да говориш с тях. Ми, мишкарщина си е и лицемерие, да. Поведението му било путкенско - хващаш се и говориш, това ти е брат. Ама е по-лесно само да плюеш зад гърба му. Това е путкенско също. Потрес. Разбирам да е непознат човек, "да няма смисъл да се занимаваш", ама ти е брат...
    Струва ми се че някои хора пак се помислиха за последна инстанция. Нали се сещаш,че ми е през малката нощна шапчица какво си мислиш точно ти. И да, точно горното,което написа е. Тук никой не го познава нито него нито нея. И какво като му кажа нещо,което в дадения момент ме е издразнило. Нито ще се промени нещо,нито нищо. Най-много да се скараме и после да се гледаме накриво известно време. А имайки предвид,че аз съм емоционален тип и често поради разни си мои причини съм и нервен мога да се издраня за разни неща.Ама какво ли ти обяснявам. Теб понеже много ти знае устичката и си НЕлицемерна уж та затова целия форум ти скача напоследък за щяло и нещяло,а и сама си казвала,че често не се кльопаш с хората около себе си.Човек понякога трябва да умее и да си държи езика зад зъбите. Това,че съм написал нещо,което мисля в някакъв си форум нищо не значи. И като не ти е ясно не си говори наизуст. Защото именно заради брат ми и въпросната му приятелка често сам съм се поставял на топа на устата влизайки в люти скандали,които като цяло не ме интересуват и е можело да си сложа едни виртуални тапички на ушенцата и да не си хабя нервите тъй като попринцип това не е мой проблем.
    И за разлика от теб,която си гледаш само в твоята паничка,извинявай,аз избягвам разни такива конфронтации,защото се опитвам да гледам и в неговата паничка,а не само в моята си. Дори и примерно да не я понасям,аз пак ще се съобразявам с неговия избор,просто защото това си е неговия избор.Тя не е мое гадже,а негово все пак. А аз с нея имам малко допирни точки (е, даже и приятели във фейсбук сме),че да ме издразни дотолкова чак,че да забравя,че това е избора на брат ми и да му мърморя за щяло и нещяло. Нито съм тръгнал да ги одумвам него или нея пред някого,който ги познава,нито пък им говоря едно на тях,а после зад гърба им да говоря съвсем друго. Това е лицемерие и на тия години би трябвало да си го разбрала. Уж на учена ми се правиш. Избягването на ненужен скандал,който може да се избегне не е никакво лицемерие.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-01-2015 на 19:25
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    братовчед ти да не те нарича педал не само на шега ?

Трай пък ти бе чичо ПЕДАЛ... :*
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    почвам да го уважавам тоя твой роднина, казва ти всичко в очите, но го прави така сякаш се бъзика

Ако искаш мога да говоря с него и той теб да те уважи...?

Мега фен
    той си е твой роднина, да си те уважава теб

Аааа уважавал си го пък сега се уплаши като ти казах,че може да те уважи и той теб.

Мега фен
    Бих уважил братовчедките ти, ако си говорим за такова уважение

То мечтите са безплaтни...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    То мечтите са безплaтни...
    Това прозвуча сякаш за братовчедките ти ще трябва да си платя

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Това прозвуча сякаш за братовчедките ти ще трябва да си платя
    Не, прозвуча ,че шанса да те е огрее не е никакъв.
    Пък и не се занимават с незадоволени чичаци като теб.

Мега фен
    Не, прозвуча ,че шанса да те е огрее не е никакъв.
    Пък и не се занимават с незадоволени чичаци като теб.
    Ще им кажеш добра дума за мен, нещо като 'той има всички качества, които аз не притежавам'

anonymous708973
    Guest
    И какво като му кажа нещо,което в дадения момент ме е издразнило. Нито ще се промени нещо,нито нищо.
    Тоест, на брат ти му е през оная работа за теб и ти какво мислиш, така си кажи.
    И е все тая дали ги плюеш във форум или пред някого, който ги познава, всичко останало е за успокоение на съвестта ти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тоест, на брат ти му е през оная работа за теб и ти какво мислиш, така си кажи.
    И е все тая дали ги плюеш във форум или пред някого, който ги познава, всичко останало е за успокоение на съвестта ти.
    Тоест приеми,че не си центъра на Вселена и толкова. Аз вече съм го приел. Всеки може да си прави каквото си сметне за добре и не е длъжен като му кажеш нещо веднага да се съгласи с теб и да каже: 'Дааам шефе,непременно ще го направя щом ти го казваш." Че то ако на всеки се съгласяваш с мението ще се превърнеш в роб на чуждите възприятия за света. Да не говорим,че посмъртно не можеш да угодиш на всички по примера на мъж и жена дето водели магаре. Един път ги осмивали,че ходят пеша,а имат магаре,после,че тормозели магарето,защото и двамата се качили на него,после,че мъжа не бил кавалер,защото се качил на магарето,а жената ходела пеша,а после пък,че жената командвала,защото се била качила на магарето,а мъжът ходела пеша.А понякога е страшно излишно и дразнещо да си навираш задника,мнението де в чуждите лица,когато не ти е поискано предварително особена при близки хора.
    Защото понякога когато той ми е казвал,защото очевидно го е подразвало както мен някой път разни неща например: "Стига ти пиенето.Време е вече да спреш точно в момент,когато ми е било най-готино ми е идвало сериозно да му лисна чашата с алкохола в лицето. Та просто приеми,че всячески се опитвам да се поставям на мястото на хора включително и на неговото и да обмислям как може той да се чувства в дадения момент. Това че съм изразил някаква емоция някъде си нищо не значи.
    Ти като си толкова отворена би ли казала например на баща ти,че е дърт пияница ако например видиш,че попрекалява с алкохола,но това го кара да се чувства по-спокоен и весел?
    А той дали ще ти се израдва особено на нетактичната искреност? Дали ще спре да пие,защото ти така си решила,че искаш?

Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Понякога разбирателството се получава и като не си навираш задника в чуждото лице постоянно. А иначе с тая чалга ставаш вече леко банален. И какво като не слушаш чалга мислиш,че си на по-високо стъпало от тези дето слушат ли? (макар,че аз слушам повече The Voice и даже и в момента съм пуснал на него) Та в общи линии ако те крепи много това,че не слушаш чалга и затова си повече от останалите мога да ти кажа следното: " ОбъркАл си рейса пич."
    Хайде заминавай сега да режеш метълските венички.
    Иначе устата не съм си отварял и за момент. Използвам само пръстите си.Но това НЕчалгар като теб просто няма как да го разбере. И между другото като си толкова над разни други хора може да се опиташ да пишеш поне грамотно ако не друго. Не ти говоря за пункуация.Не ти говоря дори и за сбъркани близки букви,а за неща като Naiko tam, семейсъвто, Ьа, иманразбитателство.

Може и да си проверяваш писаците профилактично преди да занимаеш с неграмотността си форума.

Дъ войс е още по-зле и от чалгата. Само убиват мозъчни клетки тези песни. Имаш извратени представи. Примерът с алкохолика баща беше много покъртителен. А го слагаш като олицетворение на нормалното. Не ми пука, че повечето семейства днес са същите. Това е благодарение на загубата на всякакви ценности и морал. Деградацията освен твоята чялга култура я пресизвика и финансовата криза. Пиши си . пиши. Сподели целия си дневник

Мега фен
    "Стига ти пиенето.Време е вече да спреш точно в момент,когато ми е било най-готино ми е идвало сериозно да му лисна чашата с алкохола в лицето.
    ще те помоля поне веднъж да влезнеш тук пиян, за да видим дали има смисъл да пиеш или си оставаш същия залупеняк

Вие двамата защо не вземете да си теглите по една патка и някоя и друга целувчица,че гледам нещо много ви е дотежало. Да хванете да поотпуснете напрежението малко. Не друго

Ма кораба даже си и вярва колко величествена особа е.

И отново пише върло неграмотно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-02-2015 на 13:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си