.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Hybrid View

Който видял, видял. Не ме интересува. Не за това съм пуснал темата. Май най - добре да я махна скоро време

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от underfree11 Виж мнението
    Който видял, видял.
    А който не е видял
    може да го види в моя пост

Helin_M
    Guest
    Напълно си прав с бой няма да стане!Ако я набиеш още по зле ще стане.Проблема изобщо не е само от фб-то.Може да е в компанията на сестра ти.Не се тревожи!Ако и вземете телефона и някък да скриете компа и лап топа ѝ (Ако има) няма да има връзка с момчетата.Ще и забранита да излиза.Ще отива на училище и от там право в къщи!Ако не си дойде ще ѝ се карате пък ѝ лек и мек пердах толкоз няма да ѝ навреди.Това в продължение на 1-2 седмици и смятам,че ще и дойде акъла в главада!Е все пак,ако и това не подейства след 2-3 дена се опитай да спечелиш доверието ѝ.Сляд това влизате в една стая двамата заключваш врати,прозорци и сядате да си поговорите!Попитай я няма ли да и е по добре да си има гадже,но да е вече по-големичка нали и никой от семейството и да няма нищо против.Да е само със един,когото наистина да обича и той също нея.Накарай я да проумее в каква се превръща.Сигурна съм,че вече можеш да говориш с нея дори относно сек*а.На 13 години е поне разбира от тея работи.Все ще ти се наложи да говоритеза това някога.И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.Опитай се да я научиш на семейните ценности и т.н.Надявам се да съм ти помогнала и да се справиш с проблема си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Helin_M Виж мнението
    И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.
    Жалко, че нямаш такъв брат, щяхме да видим и четем и за твоите изпълнения, а той с цялата си братска любов ще те нарича курва.

Мега фен
    братовчед ти да не те нарича педал не само на шега ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Трай пък ти бе чичо ПЕДАЛ... :*
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    почвам да го уважавам тоя твой роднина, казва ти всичко в очите, но го прави така сякаш се бъзика

Ако искаш мога да говоря с него и той теб да те уважи...?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    той си е твой роднина, да си те уважава теб

Аааа уважавал си го пък сега се уплаши като ти казах,че може да те уважи и той теб.

Мега фен
    Бих уважил братовчедките ти, ако си говорим за такова уважение

То мечтите са безплaтни...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    То мечтите са безплaтни...
    Това прозвуча сякаш за братовчедките ти ще трябва да си платя

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Това прозвуча сякаш за братовчедките ти ще трябва да си платя
    Не, прозвуча ,че шанса да те е огрее не е никакъв.
    Пък и не се занимават с незадоволени чичаци като теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не, прозвуча ,че шанса да те е огрее не е никакъв.
    Пък и не се занимават с незадоволени чичаци като теб.
    Ще им кажеш добра дума за мен, нещо като 'той има всички качества, които аз не притежавам'

Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Понякога разбирателството се получава и като не си навираш задника в чуждото лице постоянно. А иначе с тая чалга ставаш вече леко банален. И какво като не слушаш чалга мислиш,че си на по-високо стъпало от тези дето слушат ли? (макар,че аз слушам повече The Voice и даже и в момента съм пуснал на него) Та в общи линии ако те крепи много това,че не слушаш чалга и затова си повече от останалите мога да ти кажа следното: " ОбъркАл си рейса пич."
    Хайде заминавай сега да режеш метълските венички.
    Иначе устата не съм си отварял и за момент. Използвам само пръстите си.Но това НЕчалгар като теб просто няма как да го разбере. И между другото като си толкова над разни други хора може да се опиташ да пишеш поне грамотно ако не друго. Не ти говоря за пункуация.Не ти говоря дори и за сбъркани близки букви,а за неща като Naiko tam, семейсъвто, Ьа, иманразбитателство.

Може и да си проверяваш писаците профилактично преди да занимаеш с неграмотността си форума.

Дъ войс е още по-зле и от чалгата. Само убиват мозъчни клетки тези песни. Имаш извратени представи. Примерът с алкохолика баща беше много покъртителен. А го слагаш като олицетворение на нормалното. Не ми пука, че повечето семейства днес са същите. Това е благодарение на загубата на всякакви ценности и морал. Деградацията освен твоята чялга култура я пресизвика и финансовата криза. Пиши си . пиши. Сподели целия си дневник

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си