- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малката ми сестра флиртува с момчета, нужна ми е помощ
Който видял, видял. Не ме интересува. Не за това съм пуснал темата. Май най - добре да я махна скоро време
Напълно си прав с бой няма да стане!Ако я набиеш още по зле ще стане.Проблема изобщо не е само от фб-то.Може да е в компанията на сестра ти.Не се тревожи!Ако и вземете телефона и някък да скриете компа и лап топа ѝ (Ако има) няма да има връзка с момчетата.Ще и забранита да излиза.Ще отива на училище и от там право в къщи!Ако не си дойде ще ѝ се карате пък ѝ лек и мек пердах толкоз няма да ѝ навреди.Това в продължение на 1-2 седмици и смятам,че ще и дойде акъла в главада!Е все пак,ако и това не подейства след 2-3 дена се опитай да спечелиш доверието ѝ.Сляд това влизате в една стая двамата заключваш врати,прозорци и сядате да си поговорите!Попитай я няма ли да и е по добре да си има гадже,но да е вече по-големичка нали и никой от семейството и да няма нищо против.Да е само със един,когото наистина да обича и той също нея.Накарай я да проумее в каква се превръща.Сигурна съм,че вече можеш да говориш с нея дори относно сек*а.На 13 години е поне разбира от тея работи.Все ще ти се наложи да говоритеза това някога.И на мен ми се иска да имах такъв по-голям брат като теб,който да е загрижен за мен и да търси решение как да се оправи с някои мой проблем.Изглежда тя не оценява това което има.Опитай се да я научиш на семейните ценности и т.н.Надявам се да съм ти помогнала и да се справиш с проблема си!
братовчед ти да не те нарича педал не само на шега ?
Трай пък ти бе чичо ПЕДАЛ... :*
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
почвам да го уважавам тоя твой роднина, казва ти всичко в очите, но го прави така сякаш се бъзика
Ако искаш мога да говоря с него и той теб да те уважи...?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
той си е твой роднина, да си те уважава теб
Аааа уважавал си го пък сега се уплаши като ти казах,че може да те уважи и той теб.![]()
Бих уважил братовчедките ти, ако си говорим за такова уважение
То мечтите са безплaтни...![]()
Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.
Понякога разбирателството се получава и като не си навираш задника в чуждото лице постоянно. А иначе с тая чалга ставаш вече леко банален. И какво като не слушаш чалга мислиш,че си на по-високо стъпало от тези дето слушат ли? (макар,че аз слушам повече The Voice и даже и в момента съм пуснал на него) Та в общи линии ако те крепи много това,че не слушаш чалга и затова си повече от останалите мога да ти кажа следното: " ОбъркАл си рейса пич."
Хайде заминавай сега да режеш метълските венички.
Иначе устата не съм си отварял и за момент. Използвам само пръстите си.Но това НЕчалгар като теб просто няма как да го разбере.И между другото като си толкова над разни други хора може да се опиташ да пишеш поне грамотно ако не друго. Не ти говоря за пункуация.Не ти говоря дори и за сбъркани близки букви,а за неща като Naiko tam, семейсъвто, Ьа, иманразбитателство.
Може и да си проверяваш писаците профилактично преди да занимаеш с неграмотността си форума.![]()
Дъ войс е още по-зле и от чалгата. Само убиват мозъчни клетки тези песни. Имаш извратени представи. Примерът с алкохолика баща беше много покъртителен. А го слагаш като олицетворение на нормалното. Не ми пука, че повечето семейства днес са същите. Това е благодарение на загубата на всякакви ценности и морал. Деградацията освен твоята чялга култура я пресизвика и финансовата криза. Пиши си . пиши. Сподели целия си дневник
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.