- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малката ми сестра флиртува с момчета, нужна ми е помощ
При подобно държание да. Най много да го го умекотя на кифла. Как да кажеш на 13 годишна дето се е взела вече за голямата работа.И какво ще напусне къщата ли? На 13 малко трудно ще си намери работа пък и ще и остава време за тъпкачи. Пък току виж решила да се възползва от техните пари или по-точно от тези на родителите им.
Ще разбера,че дъщеря ми си пуска такива снимки в интернет и вярно,ще го кара на парола в уречен час и под надзор. А телефоните...е, те не винаги са били както се каза смарфони и айфони.А мобилния интернет като не плащаш за него просто не работи.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2015 на 20:02
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не,усещам че се правиш на особено интересен. Това,че е казал под анонимност,че мисли сестра си за курва,не значи че и го казва на всеки кръгъл час в очите. И това,че държи на нея,не означава автоматично,че вътре в себе си той не може да смята поведението и за курвенско и просто да го споделя анонимно...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бих искал да видя как някой твой роднина те описва, сигурно ще е трудно да се разбере, че говори за човек.
Ако кретени като теб не уважават собственото си семейство и под прикритие на анонимността ги плюят, това не означава, че всички са такива, задръстен нещастник.
Заслужаваш цялото отношение, което получаваш тук, защото си същия малоумник като анархито.