.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако исках да кажа тактичност или умение да знаеш кога да си затвориш устата, щях да използвам точно това.
    Баш лицемерие си имах предвид. Влизаш тук и плюеш брат си и приятелката му, вместо да говориш с тях. Ми, мишкарщина си е и лицемерие, да. Поведението му било путкенско - хващаш се и говориш, това ти е брат. Ама е по-лесно само да плюеш зад гърба му. Това е путкенско също. Потрес. Разбирам да е непознат човек, "да няма смисъл да се занимаваш", ама ти е брат...
    Струва ми се че някои хора пак се помислиха за последна инстанция. Нали се сещаш,че ми е през малката нощна шапчица какво си мислиш точно ти. И да, точно горното,което написа е. Тук никой не го познава нито него нито нея. И какво като му кажа нещо,което в дадения момент ме е издразнило. Нито ще се промени нещо,нито нищо. Най-много да се скараме и после да се гледаме накриво известно време. А имайки предвид,че аз съм емоционален тип и често поради разни си мои причини съм и нервен мога да се издраня за разни неща.Ама какво ли ти обяснявам. Теб понеже много ти знае устичката и си НЕлицемерна уж та затова целия форум ти скача напоследък за щяло и нещяло,а и сама си казвала,че често не се кльопаш с хората около себе си.Човек понякога трябва да умее и да си държи езика зад зъбите. Това,че съм написал нещо,което мисля в някакъв си форум нищо не значи. И като не ти е ясно не си говори наизуст. Защото именно заради брат ми и въпросната му приятелка често сам съм се поставял на топа на устата влизайки в люти скандали,които като цяло не ме интересуват и е можело да си сложа едни виртуални тапички на ушенцата и да не си хабя нервите тъй като попринцип това не е мой проблем.
    И за разлика от теб,която си гледаш само в твоята паничка,извинявай,аз избягвам разни такива конфронтации,защото се опитвам да гледам и в неговата паничка,а не само в моята си. Дори и примерно да не я понасям,аз пак ще се съобразявам с неговия избор,просто защото това си е неговия избор.Тя не е мое гадже,а негово все пак. А аз с нея имам малко допирни точки (е, даже и приятели във фейсбук сме),че да ме издразни дотолкова чак,че да забравя,че това е избора на брат ми и да му мърморя за щяло и нещяло. Нито съм тръгнал да ги одумвам него или нея пред някого,който ги познава,нито пък им говоря едно на тях,а после зад гърба им да говоря съвсем друго. Това е лицемерие и на тия години би трябвало да си го разбрала. Уж на учена ми се правиш. Избягването на ненужен скандал,който може да се избегне не е никакво лицемерие.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-01-2015 на 19:25
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си