- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малката ми сестра флиртува с момчета, нужна ми е помощ
Струва ми се че някои хора пак се помислиха за последна инстанция. Нали се сещаш,че ми е през малката нощна шапчица какво си мислиш точно ти. И да, точно горното,което написа е. Тук никой не го познава нито него нито нея. И какво като му кажа нещо,което в дадения момент ме е издразнило. Нито ще се промени нещо,нито нищо. Най-много да се скараме и после да се гледаме накриво известно време. А имайки предвид,че аз съм емоционален тип и често поради разни си мои причини съм и нервен мога да се издраня за разни неща.Ама какво ли ти обяснявам. Теб понеже много ти знае устичката и си НЕлицемерна уж та затова целия форум ти скача напоследък за щяло и нещяло,а и сама си казвала,че често не се кльопаш с хората около себе си.Човек понякога трябва да умее и да си държи езика зад зъбите. Това,че съм написал нещо,което мисля в някакъв си форум нищо не значи. И като не ти е ясно не си говори наизуст. Защото именно заради брат ми и въпросната му приятелка често сам съм се поставял на топа на устата влизайки в люти скандали,които като цяло не ме интересуват и е можело да си сложа едни виртуални тапички на ушенцата и да не си хабя нервите тъй като попринцип това не е мой проблем.
И за разлика от теб,която си гледаш само в твоята паничка,извинявай,аз избягвам разни такива конфронтации,защото се опитвам да гледам и в неговата паничка,а не само в моята си. Дори и примерно да не я понасям,аз пак ще се съобразявам с неговия избор,просто защото това си е неговия избор.Тя не е мое гадже,а негово все пак. А аз с нея имам малко допирни точки (е, даже и приятели във фейсбук сме),че да ме издразни дотолкова чак,че да забравя,че това е избора на брат ми и да му мърморя за щяло и нещяло. Нито съм тръгнал да ги одумвам него или нея пред някого,който ги познава,нито пък им говоря едно на тях,а после зад гърба им да говоря съвсем друго. Това е лицемерие и на тия години би трябвало да си го разбрала. Уж на учена ми се правиш. Избягването на ненужен скандал,който може да се избегне не е никакво лицемерие.
Последно редактирано от Niakoitam : 09-01-2015 на 19:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!