.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И какво като му кажа нещо,което в дадения момент ме е издразнило. Нито ще се промени нещо,нито нищо.
    Тоест, на брат ти му е през оная работа за теб и ти какво мислиш, така си кажи.
    И е все тая дали ги плюеш във форум или пред някого, който ги познава, всичко останало е за успокоение на съвестта ти.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тоест, на брат ти му е през оная работа за теб и ти какво мислиш, така си кажи.
    И е все тая дали ги плюеш във форум или пред някого, който ги познава, всичко останало е за успокоение на съвестта ти.
    Тоест приеми,че не си центъра на Вселена и толкова. Аз вече съм го приел. Всеки може да си прави каквото си сметне за добре и не е длъжен като му кажеш нещо веднага да се съгласи с теб и да каже: 'Дааам шефе,непременно ще го направя щом ти го казваш." Че то ако на всеки се съгласяваш с мението ще се превърнеш в роб на чуждите възприятия за света. Да не говорим,че посмъртно не можеш да угодиш на всички по примера на мъж и жена дето водели магаре. Един път ги осмивали,че ходят пеша,а имат магаре,после,че тормозели магарето,защото и двамата се качили на него,после,че мъжа не бил кавалер,защото се качил на магарето,а жената ходела пеша,а после пък,че жената командвала,защото се била качила на магарето,а мъжът ходела пеша.А понякога е страшно излишно и дразнещо да си навираш задника,мнението де в чуждите лица,когато не ти е поискано предварително особена при близки хора.
    Защото понякога когато той ми е казвал,защото очевидно го е подразвало както мен някой път разни неща например: "Стига ти пиенето.Време е вече да спреш точно в момент,когато ми е било най-готино ми е идвало сериозно да му лисна чашата с алкохола в лицето. Та просто приеми,че всячески се опитвам да се поставям на мястото на хора включително и на неговото и да обмислям как може той да се чувства в дадения момент. Това че съм изразил някаква емоция някъде си нищо не значи.
    Ти като си толкова отворена би ли казала например на баща ти,че е дърт пияница ако например видиш,че попрекалява с алкохола,но това го кара да се чувства по-спокоен и весел?
    А той дали ще ти се израдва особено на нетактичната искреност? Дали ще спре да пие,защото ти така си решила,че искаш?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    "Стига ти пиенето.Време е вече да спреш точно в момент,когато ми е било най-готино ми е идвало сериозно да му лисна чашата с алкохола в лицето.
    ще те помоля поне веднъж да влезнеш тук пиян, за да видим дали има смисъл да пиеш или си оставаш същия залупеняк

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вие двамата защо не вземете да си теглите по една патка и някоя и друга целувчица,че гледам нещо много ви е дотежало. Да хванете да поотпуснете напрежението малко. Не друго

Ма кораба даже си и вярва колко величествена особа е.

И отново пише върло неграмотно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-02-2015 на 13:11
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си