.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кофти проблем

Здравейте на всички. Не желая на споменавам на колко години съм, но не съм на 15, завършил съм училище. Ако бях по-малък този проблем нямаше да е от значение, но имайки на предвид годините ми до някъде е кофти. Нямам проблем със заговарянето и сближаването с момичета, дори смея да кажа, че доста лесно и бързо се привързват към мен, а работата е там, че никога не съм се целувал. Там е й проблема, че вече пораснах и вниманието ми от игри и такива глупости изчезна, а е върху намирането на сериозна приятелка. След няколко срещи ще се наложи да направя първата стъпка, а аз не съм се целувал, и ако го направя директно момичето ще ме отблъсне, то е ясно. Знам, че не е голяма философия, но като не си го пробвал... Някой да има някаква идея за решение на проблема? Варианта да карам приятелка да ме научи отпада.

Гледай филма "ХИЧ" с Уил Смит, там много добре се обяснява за първата целувка, как и до колко, без да се разбере, че не си се

Споко бее , излизах с едно момче, дето уж се водеше "плейбой", бил с много момичета, пък не можеше да се целува. Не е голяма философия, да. Устните се допират и сшед това вече се отпускаш. Колкото до първата крачка, изчакай след 4,5тата среща, за да не помисли, че избързваш и, че мислиш да спиш с нея още първата вечер.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Теб ако това ти се струва голям проблем не си те представям в леглото ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    пък не можеше да се целува
    Как се определя това ?

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Как се определя това ?
    Ами след като изтриеш лигите му от половината си лице.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си