Здравейте, момче съм, на 18... Та, имам малък проблем, а той е, че никое момиче не ме харесва. На живо ме е срам да заговоря, защото имам и малко пъпки и... Но си пиша с момичета, има случаи в които си пишем с дадено момиче, разберем се да се видим, всичко супер... И накрая след срещата просто спира да пише с мен, започва да се държи грубо и т.н., питам ли какво съм направил отговорът е "Нищо, не е в теб проблема. <3" и дотук... Аз си мисля, че е заради това, че не съм много красив, най-вече заради пъпките, които се надявам скоро да спрат... Едно момиче с което излизахме на скоро ми написа "Имаш много хубав фейс" след като спря да пише... Много искам да излизам с момиче, да имам приятелка, както всяко нормално момче, не излизам в компании, защото... Та иначе не съм някоий богат, не съм много красив, не съм най-умния, но не съм и тъп, нещо средно, не пия, не пуша, държа се максимално добре с всички... И въпреки това не мога да си намеря приятелка... Нямам претенции относно какво ще е момичето, само да не е някоя "наркоманка". Предполагам се подразбира, че съм девствен, но въпреки това не искам момиче за секс... Имал съм приятелка преди около година, която беше за няколко месеца, с нея само сме се целували и гушкали.

Моля за съвет, какво мога да направя...

Благодаря, за помощта, ако все пак някой опита да помогне.