- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Атентатите в Париж! Започва ли нова война?
Какво мислите вие ? Израелски командир,даде интервю с думите "Европа ще гори бавно по бавно",въпреки мащабните акции предимно от страна на нашите братя Русия не мислите ли,че Европа е в изключително крехка и слаба позицияТова може да е просто покана за нова война ?
![]()
европа отдавна деградира... процесът ще трае още доста години, но до 5-8 години Европа няма да е същата.
Тва е като въпроса "Ако ядеш стъкла ше умреш ли"
Никой не знае дали ще стане. Умните хора не биха опитали. Тъпите хора биха опитали.
Правителствата им, включително сега в Брюксел са били очаквали всичко. Идеално се предвиждаше, че ще се случи.. Не знам ква им беше ползата. Всичко показва, че елита ни както казах вече деградира много.
Определено е така,единият от атентаторите е бил предупреждаван 2 пъти от Турция,че е опасен![]()
като казах да се стреля на границите без предупреждение ме нарекоха тъп комунист
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дефинирай нелегално влизащ? Ако се затворят границите, ще се натрупат 2000 човека за 2 дена (както стана с Македония) и кво? Всички ще са нелегални, нали?
Без да се осигори подходящи условия за препитание на бежанците на нечия територия - не може да се реши проблемът.
Когато се допускат, те обаче трябва да бъдат много стриктно следени и държани в беженски лагери.
До сега беше много хлабаво, правата им бяха неограничени. А Меркел дори ги призоваваше, че едва ли не има място за всички, да ходят в Германия.
Мисля че имаме 2000 патрона
Значи ние българите,на границите където е лафа ни карат да се събличаме голи а те минават като царе ...![]()
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1530968
сега стана страшно
Русия пак го яде, Турция ще мине плътно с амеиканците сега.
https://youtu.be/sDmyn-GCGUs
я прочетете това и после с рогата напред
http://clubz.bg/30928-10_istini_za_t...e_iska_da_chue
Сваления руски самолет от страна на Турция си я явна подкрепа за терористите.
А вчера дори нашия президент каза, че САЩ, Русия, Китай и Европа трябва да се обединят срещу тероризма, а ся турците като свалиха руски самолет на мисия към Сирия?!
Също интересно ми как самолета е ударен уж на територията на Турция, а е паднал на територията на Сирия, братче?
Друго което се дочува е, че зад атаката над руския Су-24 стои синът на Ердоган, който ръководи контрабандната търговия с евтин нефт от терористичната ИДИЛ. А оня ден руснаците удариха 1000 цистерни с горива на ИДИЛ.
Сложна става тя.
Последно редактирано от defender : 11-24-2015 на 13:10
Путин обяви, че Турция е държава, която подкрепя тероризма!
ПП: На мен това изявления на Путин малко ми мяза на закана, а турците усетили гафа, който сътвориха, сега ходят да търсят подкрепата на НАТО.
Определено става напечено!
Е да, ама НАТО не е само Америка. Трудно да намерят помощ от тях. Аз лично предвиждам трета световна до година максимум особено с плановете на Французите, Италианците и Англичаните.
Немците да ги поебат още малко пясъчните негри и те ще се усетят.
Но всичко в името на мултикултурализма.
И гръцки дипломати са се изказали, че намират действията на Турция за 'алармиращи'.
Аз като ви обяснявах, че Ердоган се изживява като султан и много на зле го е подкарала Турция вие ми се смеехте и ми обяснявахте как ще си направят тръбичката с Русия и ние ще гледаме през витрината.
На ви я тръбата, на ви я и Турция. Тепърва по-зле ще става с Ердоган, а и е оня ден го избраха. НАТО да ги изритва и Руснаците да правят картофена нива там.