.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Супер фен
    да де ама там е проблемът - нещо ме навежда на мисълта, че няма да 'изчистят' ИД, а ще ги оставят да тероризират населението и да ни пращат маймуни на балканите....

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    да де ама там е проблемът - нещо ме навежда на мисълта, че няма да 'изчистят' ИД, а ще ги оставят да тероризират населението и да ни пращат маймуни на балканите....
    Ми като се съмняваш... Що никъде го няма НАТО?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ми като се съмняваш... Що никъде го няма НАТО?
    Нато по-добре да го няма, тъкмо доставките на оръжие за ИД ще спрат, че досега само те ги въоръжаваха.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Нато по-добре да го няма, тъкмо доставките на оръжие за ИД ще спрат, че досега само те ги въоръжаваха.
    Ми като са прости европейците.. Иначе се мъчат с демонстрирането на сила по аматьорски с два самолета. Въобще не ми пука де.

И честито, ще ни пазят въздушното птодтранство

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И честито, ще ни пазят въздушното птодтранство
    Има и хубаво в това. Дебелата свиня борисов го е подписал, а това много лесно може да бъде прието за национално предателство и след това разстрел по бързата процедура.
    ================================================== =======
    Външно на Русия: Западът води информационна война срещу нас заради Сирия

Официалният представител на Външно министерство на Русия Мария Захарова излезе със специално обръщение по повод публикациите в няколко чуждестранни медии, че в Сирия има жертви сред мирното население в резултат на руските авиоудари.„Още не е завършила речта на министър Лавров пред Съвета за безопасност и вече тръгнаха многочислени информации в западните, регионалните медии, в това число и украинските, че в хода на военната операция, която осъществява Русия, загиват мирни жители и че едва ли не тази операция не е насочена в полза на демократичните сили на мирното население”, отбелязва Захарова.

„Искам да кажа, че всичко това и самата информационна атака, самата информационна война, за която толкова пъти сме слушали, някой е подготвил лошо”, добави Захарова и призова медиите да ползват само проверена информация.

Според нея руските ведомства са готови да предоставят такива данни.

Както е известно, днес Съветът на федерациите в Русия разреши на военните да проведат операция в чужда страна по искане на президента Владимир Путин. Ръководителят на Администрацията на руския държавен глава Сергей Иванов подчерта, че става въпрос за военна операция в Сирия, която е и противодействие на бойците от „Ислямска държава”.

http://www.blitz.bg/news/article/364557

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си