Здравейте!Откъде да започна и аз не знам.С приятеля ми сме заедно от 1 година,и напоследък само се караме,аз много го ревнувам и само му намилам...Не го оставям да диша от моята ревност.И си втълпявам някакви глупости.Имам някакви съмнения,че си пише с едно момичее,постоянно когато той влезе на линия и тя влиза,когато него го няма и нея я няма,излизат и влизат по едно и също време,а може би си втълпявам..Защото като го попитам винаги ми казва,че не си пише с никоя,дава ми телефона да му го разглеждам,казва ми че няма какво да крие,виждам че ме обича и че дава всичко за мен,но просто не мога да се отърва от тези мои мисли и тези неща които си мисля.Моля ви помогнете ми и ми дайте съвет какво да правя,не искам да го изгубя.Много ми се ядосва като му говоря такива неща,казва че го натоварвам и че вместо като отида при него да се отпуска и да му е хубаво,аз развалям всичко,но просто някъде доверието остана изгубено и не знам как да му вярвам отново.Караме се всеки ден за тези неща.И аз не знам как би си имал друга,като всеки ден е на работа и след това постоянно е с мен,но просто нещо ме човърка отвътре,вече не знам какво да правя и как да постъпвам,защото искам да сме заедно.Но не мога да спра да мисля някакви неща.Почти всяка сутрин се събуждам с такива мисли,ето например снощи докато бях у тях тази я нямаше на линия,и точно като се прибрах тя влезна.Тази сутрин като станах тя беше на линия и си мисля,че може би е спала у тях,защото когато отидох до приятеля ми,нея вече я нямаше на линия,и като се прибрах тя пак беше на линия..Наивна ли съм и или и аз не знам,виждам че иска да е с мен.постоянно ме прегръща като си легнем,целува ме..но не знам съмнявам се много...Просто искам вашето мнение.Благодаря!
Последно редактирано от lqlq_ : 09-02-2015 на 09:25