.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Какво да направя за да се задържим?

Здравейте аз съм момче на 16 и имам приятелка от 1 седмица и нещо но усещам,че не вървят нещата между нас защото като излезем нямаме какво да си говорим аз постоянно отварям теми но тя е една такава стеснителна и сега не сме излизали от 2 дена и усещам как се отдалечаваме един от друг а не искам понеже съм адски влюбен в нея и не искам да я загубя моля ви кажете какво да направя за да се задържим........
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    аз съм момче на 16 и имам приятелка от 1 седмица
    сега не сме излизали от 2 дена
    адски влюбен в нея
    видяла е, че си някъв задръстен и не иска да те вижда

Град
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    видяла е, че си някъв задръстен и не иска да те вижда
    Явно ти си задръстения за да си избиваш комплексите тук
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

а може просто да не сте един за друг?
    ти пък защо искаш да насилваш нещата, не трябва ли всичко да е естествено, и по естествен път да ви вървят темите по мед и масло и т.н.?

в началото на една връзка е нормално да сте 24/7 заедно и да имате силното желание постоянно да сте заедно.. а не да ви е толкова все тая, че да не се виждате по 2 дена..

иначе, не знам... целувай я, говорете по теми, които И на нея са й интересни, предразполагай я.
    може би и ти си прекалено пренапрегнат и тя го усеща и се чувства притисната да бъде нещо, което не е.

а ти сигурен ли си, че е момичето за теб?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Просто не сте един за друг, приеми го. А и не знам как може да се влюбиш в някого за 1 седмица, при положение, че вие дори няма за какво да си говорите.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Значението на думата "влюбвам" далеч не е това да си падаш по външния вид на някой. Думата придобива пълен смисъл когато има пасване на характерите и представата за външен вид и на двамата.Така че,не сте един за друг,просто изглежда добре и ще те е яд да я изтървеш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Ние се занимавахме 1-2 месеца и е нормално да съм влюбен в нея нямаме какво да си говорим защото тя е мн срамежлива но с времето ще се отпусне не искам да я изгубя искам дълга връзка...
    FUCK RULES !!!

Приятел за 1 седмица как сте се сближили, че сега да се отдалечава от теб.. И как си се влюбил в нея, като тя не говори, разбра какъв и е характера по външен вид за 1 месец ли ... Мисля просто че е една от първите момичета, която ти е обърнала внимание и ти си се зарадвал, ще има много такива спокойно, ще имаш и сериозни връзки за всичко си има време

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Явно ти си задръстения за да си избиваш комплексите тук
    Спри да я търсиш, вече излиза с мен.

Ако е по-голяма , ще ти бъде по-трудно да я манипулираш . Само това мога да ти кажа.

Момче за 1 седмица или както казваш ти,че в твоя случай се познавате от 1,2 месеца няма как да искаш тя да се влюби толкова бързо в теб.Може би и двамата изпитвате нещо,имате чувства един към друг и също така може да има силна химия межсу вас,но не ти не трябва да бъркаш привличането с влюбването,защото това са две съвсем различни неща.. На мен например ми трябваше 1год.,за да осъзная,че съм влюбена за първи път и,че изпитвах някакви чувства към бившия ми.А той ми беше казал,че се е влюбил в мен за 2 седмици което за мен е невъзможно да стане за толкова кратко време!!! ...

Предразположи я към разговор, питай я от какво се интересува тя и говорете за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си