- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов :(
Аз съм едно объркано ,но влюбено момиче.В моя град преди 7 месеца дойде един мъж по-голям с 6 години от мен.Изживяхме хубави моменти гушкаше ме целуваше ме по цялото лице наричаше ме моята кукличка .Но стана така ,че замина уж на екскурзия в Канада при братовчедите си.Каза ,че ще се върне ,че ме обича и ще сме пак заедно през зимата да почакаме и така аз му вярвах и го чаках и го обичах друг не съм поглеждала вече 5 месеца откакто е далеч.Вчера ми излиза с номера ,че ще се върне но за малко и после пак ще замине искал да живее там.И тъй като не съм съгласна с това скъсахме и ме боли ужасно много превързах се към него обичам го и страдам от мисълта ,че може и да не го видя повече.Писна ми както иска той и каквото каже той а не да вземем заедно решение за нещо.Да го изгубя не искам но и бъдеще нямам с някой който живее на другия край на света...
Много ясно, че като му се отвори на човека възможност да замине в друга страна няма да се съобразява с теб. Там ще си намери друга.
Какво се оплакваш толкова? Всеки на негово място би постъпил така.
Аз бих се радвал, ако на човек, който обичам му се отвори възможност за по-добър живот. Голяма егоистка си.
Какво можем да ти кажем? Вие момичетата харесвате само плейбоите и свалячите , вместо нормалните момчета. И по-лошо можеше да бъде. Но щом ти трябва съвет , ето:
Хапни си , пиини си , легни спи и повече не го мисли. Подходящият ще се появи сам и на теб няма да ти се налага да го търсиш. Освен това си едва на 19 , цял живот имаш пред себе си.
Мненията ни са еднакви.
Ако той я обича, ще остане. Ако тя го обича ще го пусне. В една връзка и двете страни трябва да правят жертви и компромиси. Но щом ти искаш той да остане, а той иска да замине, значи връзката ви определено няма бъдеще, дори да не беше тази ситуация![]()
Реално и така не го виждаш. Или замини с него или се пуснете.Няма смисъл.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Е как ще я обича? Не вярвам да постъпва така , защото е мил и я обича. И ако не беше плейбой , тя нямаше толкова лесно да върже.
Колко време бяхте заедно? Щото както го разбирам-преди седем месеца е дошъл и вече пет месеца не поглеждаш друг откакто той е в чужбина. Това да разбирам, че от пет месеца е в Канадали ли? Ако е така ще ти кажа, че за два месеца прекарани заедно, не е било никаква любов. А ако си някоя пикла на 13 няма да коментирам, защото вече много взехте да ставате такива...
Не разбирам каква е целта на темата ти. Той е решил да замине, ти вече няма какво да направиш. На колко си? Ако все още си тийнейджърка и си си паднала по някой готин батко, нормално е да страдаш, че той няма да се върне. Но ако момчето е на 19-20+ и вече си мисли как да си устрои живота, нормално е да не се интересува от няква пикла, която му хленчи, че ѝ е мъчно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз никога не съм имал добри приятели. Винаги съм общителен с хората и имах много приятели, и приятелки(но никога не е имало нещо повече). Попринцип , не познавам хора , които са добри. Аз малко съм развил умение да лъжа и манипулирам хората и точно това добро държание е в основата на това да се залъгват наивни момичета. Почти всеки женкар започва да се държи много добре. Той е женкар , но ТИ изобщо не го осъзнаваш. Аз разбирам човешката психика и мога да ти отговоря на всеки въпрос.