.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Как да си върна на учителка?

Здравейте на всички!!! Аз участвам в много конкурси и загубих един и ми стана гадно. Класната откачи и постоянно ми пишеше писма на електронната поща, изпращаше ми статии какво да правя през лятото, защото не и харесваше, че стоя до късно. Помолих я учтиво да спре, ама тя... ОТКАЧИ!!! Каза, че повече нямала да работи с мен, че съм бил грешен човек... Съучениците и приятелите ми казват, да не се учудвам, тя е показала истинското си лице. Реших, че трябва да и го върна, и съучениците ми са на същото мнение . Доста неща ми се въртят в главата, но реших и да попитам други хора. Всяко мнение ще бъде разгледано. Благодаря ви предварително!!!
    Последно редактирано от vani001 : 08-20-2015 на 08:57 Причина: Допълване

Бодни я. Гарантирам, че настроението и ще се оправи.

Как точно да я бодна?

Супер фен Аватара на Pug_306
    На задна !

Повече от фен Аватара на Mozzela
    порасни като за начало

Мега фен Аватара на RapExotic
    Може да и подариш връзка чесън, вместо цветя за 15ти септември ..

Аз отивам в друго училище.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Значи ще се отървеш от нея . Но все пак искаш по някакъв начин да и го върнеш. Не можеш да и посегнеш , значи трябва да и извъртиш номер.
    Като малка мразех една съседка и всеки ден забърквах в една торба : вода, брашно, малко кафе и всякакви подправки , които имам в наличност, правех една голяма каша , слагах и малко пръст и и го изсипвах това лайняното пред вратата.
    Имаше още една на която исках да направя номер и и изпратих заплашително писмо написано с букви изрязани от вестник.
    Ако искаш тя да знае автора най-добре и напиши един мейл , но не с псувни, а с директно мнение + подкрепа от целия клас.
    Изтъкни всичко , което не ти е харесало в нейното отношение, но и ако това не е достатъчно и спукай гумите...
    За друго в момента не се сещам

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Значи ще се отървеш от нея . Но все пак искаш по някакъв начин да и го върнеш. Не можеш да и посегнеш , значи трябва да и извъртиш номер.
    Като малка мразех една съседка и всеки ден забърквах в една торба : вода, брашно, малко кафе и всякакви подправки , които имам в наличност, правех една голяма каша , слагах и малко пръст и и го изсипвах това лайняното пред вратата.
    Имаше още една на която исках да направя номер и и изпратих заплашително писмо написано с букви изрязани от вестник.
    Ако искаш тя да знае автора най-добре и напиши един мейл , но не с псувни, а с директно мнение + подкрепа от целия клас.
    Изтъкни всичко , което не ти е харесало в нейното отношение, но и ако това не е достатъчно и спукай гумите...
    За друго в момента не се сещам
    +1

Много ясно какво - накарай я да те вземе на следващия конкурс и нарочно загуби, много ще се вбеси - вярвай ми

Благодаря ти, но сега участвам в друг и с друг учител. Дано да спечеля, ще се вбеси, и то как!!!

niki.nikola
    Guest
    И аз имам същия проблем с една учителка, но по-голям проблем е, че майка ми също е учителка и ако направя нещо лошо в училище, накрая ще изкарат майка ми виновна (заради поведението ми).
    Моята класна има малък хранителен магазин. Ако ме ядоса много сериозно, просто ще накарам някои хора да й оберат магазина.

niki.nikola
    Guest
    И аз имам същия проблем с една учителка, но по-голям проблем е, че майка ми също е учителка и ако направя нещо лошо в училище, накрая ще изкарат майка ми виновна (заради поведението ми).
    Моята класна има малък хранителен магазин. Ако ме ядоса много сериозно, просто ще накарам някои хора да й оберат магазина.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    И при мен имаше такъв случай. Заради лични предпочитания госпожата взе за състезание един, който изобщо не разбира от тия области, но накрая се класираха на 9-то място и аз не съм и отмъщавал, стигаше ми, че се изложиха пред цялото училище.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Счупи и стъклото на колата.
    Веднъж си спомням, че го върнахме на една учителка по следния начин:
    Тя живееше на първия етаж, винаги си отваряше прозореца и пердетата й се вееха. Това показваше, че си е вкъщи. Взехме една диня и започнахме да ядем пред блока й, а семките ги плюехме вътре в апартамента й. Когато тя дойде най-сетне и видя всичките семки (а те бяха доста) започна да крещи като обезумяла. Аз накрая нв можех да ям повече от парчето диня и за капак и него го хвърлих там. Тя така и не разбра кои са били. Хихи..
    Другото, което си спомням е, че веднъж класната много ме беше ядосала и аз започнах да кроя какъв подъл номер да й направя, че да мв запомни. Е, ако може, да не разбере, че съм аз де... Както и да е. Та както си кроих и след минута се сетих:
    На другия ден отивам пред даскало(бяхме втора смяна, а аз дойдох към 7 часа сутринта и госпожата си беше там в училище, чаках цял час да бие звънеца за междучасие, за да излезе. Когато излезе за кафе, аз събрах едни камъни и изспочупих няколко прозореца, никой не ме видя. А когато госпожата излезв, държейки чаша с кафе, тя единствена ме видя какяо правя и аз без да св усетя хвърлих един камък, кокто й събори кафето и тя си оля "новия костюм". Пищя невероятно силно! Много се смях! Но когато ме заведе при дирекцията не беше толкова смешно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си