.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кой процесор е по-добър?

Тъй като мисля да си сменя процесора след няколко месеца се колебая м/у тия двата
    1. Intel Core i7-2630QM
    2. Intel Core i5-3380M
    Кой е по-добрия избор?

Това за лаптоп ли?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Спрял съм се на i7-цата добро решение ли е? Или да взема i5

Мега фен
    зависи и за какво ще се ползва лаптопа, иначе i7-2630QM е по-добър от i5-3380M, но това не означава, че 3D видео ускорението ще бъде от среден или висок клас ако няма допълнително добър видеоадаптер на nvidia или ati

За всичко ще се използва

Мега фен
    ако няма добър видеоадаптер на nvidia или ati, тогава няма да можеш да се насладиш на 3D графика в реално време, било то такива програми, или игри

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    взимай i5
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си