.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Обичащия жени
    Guest

Това е дали е грешно?

Здравейте искам да ви попитам дали това е грях.Аз съм момче на 16 години и няколко пъти използвах моп и една метла и ги пъхнах знаете къде,но никога не са ме кефили мъже,а само женски.Никога не съм изпитвал чуства към момчета и не ги харесвам.Дори аз си пиша с момичета на моята възраст доста често.Не съм правил правил секс нито с мъже,нито с жени и не мисля да го правя с мъжкия пол,защото не съм сменил резбата и няма да я сменя,тоест само женски искам да праскам.Не искам обиди към мене и моля за свестни отговори.Благодаря предварително.

Грях е. Защо не пробваш да си завреш и буркан, като он'я от 1 man 1 jar ( нещо подобно беше )?

Banned
    Педал и обектофил си, това е смъртен грях. Ще гориш в ада и ще се дупиш на демоните. Но това за теб ще е като рай, нали най - обичаш да ти го вкарват отзад.
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-04-2015 на 18:20

Thumbs up

Имаше преди време един келеш същия като тебе, беше си набутал вибратор на не бил гей....намери си гадже с 2 пишки едната да я лапаш, другата в гъза.....по ника ти се разбира че си пълен педал и опитавш да го скриеш......НЕ УСПЯВАШ КАТО КАЗВАШ ЧЕ СИ СИ БУТАЛ МЕТЛА В ГЪЗА....набутай я цялата да ти излезе през устата и си гръмни!! А и това че си чатиш с момичета не означава че не си обратен- аз си чатя с приятелите (момчета) а не съм гей.....поне не съм си бутал метла в гъза....помоли майка ти да ти го олиже и си го вкарай с тоя на баща ти....ако ти нямаш ползвай метлата =D !!!
    Последно редактирано от alex_weed : 09-04-2015 на 18:47

Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    Имаше преди време един келеш същия като тебе, беше си набутал вибратор на не бил гей....намери си гадже с 2 пишки едната да я лапаш, другата в гъза.....по ника ти се разбира че си пълен педал и опитавш да го скриеш......НЕ УСПЯВАШ КАТО КАЗВАШ ЧЕ СИ СИ БУТАЛ МЕТЛА В ГЪЗА....набутай я цялата да ти излезе през устата и си гръмни!! А и това че си чатиш с момичета не означава че не си обратен- аз си чатя с приятелите (момчета) а не съм гей.....поне не съм си бутал метла в гъза....помоли майка ти да ти го олиже и си го вкарай с тоя на баща ти....ако ти нямаш ползвай метлата =D !!!
    А ако няма майка?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Грях е, дегенетат! Anathema!!!

:r да моли момичетата с които си е писал

Мега фен Аватара на baby_baby
    Грях е даа

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Срам за църквите си ти.

Пробвай с метален кръст, силно и рязко, да пречистиш душата си.

Автора
    Guest
    Според мен това не е грях.Много добре четох навсякъде в гоогле,че грях е когато има хомосексуални отношения с някой.Също така пишеше че:Не лягай с мъж,както с жена.Аз като не съм ги правил и двете значи това не е грях.Следователно съм чист.

да ама си си легнал с метлата.......и си имал хомосексуални отношения с нея...по-добре промени ника на „Обичащия метли“

да ама си си легнал с метлата.......и си имал хомосексуални отношения с нея...по-добре промени ника на „Обичащия метли“
    Nailed it

Автора2
    Guest
    Ти нали знаеш че хомосексуални отношения означава мъж с мъж да спи.Аз такова нещо не съм правил,така че не съм извършил никакъв грях.

След като всички ти казваме че е грях, ти все още твърдиш че не е. Главния въпрос на тази тема беше „Това грях ли е“.Все още, дори че ти го казваме, и че е така, ти твърдиш че не е грях......БОЖЕ НАШ, ТИ КОЙТО СИ НА НЕБЕТО, МОЛЯ ТЕ ДА СЕ ЗАПАЛЯТ МЪЖЕТЕ, КОИТО СИ БУТАТ КАКВОТО И ДА Е В ГЪЗА И ДА КАЗВАТ ЧЕ НЕ СА ПЕДАЛИ!!! (с оня с вибратора и тебе, 2 колела, 1 кормило, 1 седалка и още няколко железа мога да си направя колело...) :P

Цитирай Първоначално написано от Автора2 Виж мнението
    Аз такова нещо не съм правил,така че не съм извършил никакъв грях.
    Първо ни питаш дали е грях.
    Казваме ти че е грях.
    Ти започваш да ни убеждаваш, че не било грях.

Сериозно, обмисли предложението ми с кръста.

И не си прави нова рег за всеки пост.

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Ми като си убеден, че не е грях, защо питаш бе? Не знам как ви идват такива идеи значи... Седиш и виждаш метлата и си викаш "Дай да си я навра отзад, сигурно ще е забавно" и после "Ох, това грях ли е, ох ама гей ли съм." Отиди на църква да се изповядаш...

след около година ще има автора 127

след около година ще има автора 127
    ахахахахахаха
    И аз тва си го помислих

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Грях е. Метлата не е била кръстена, сега ануса ти е покварен и за да поправиш сторенето трябва някой поп да си топне хуя в светена вода и след тва да ти го сложи. И не трябва да лежите докато го правите щото според библията и тва е грях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си