- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходя с мъж който е на 31, а аз съм на 15
Здравейте! Аз съм на 15 години и от половин година излизам с мъж на 31. Бил е женен веднъж и има две деца. Сега е разведен и е с мен. Страхувам се да кажа на родителите си, защото е 16 години по-голям от мен. Но има друг проблем...бил е в затвора няколко години заради разпространение на метамфетамин. Дори сега има проблеми с полицията. Обичам го и искам да съм с него, но не знам как да кажа на нашите. Моля някой да даде съвети..
Хахаха мъже на твоите години не останаха, че с някакъв чичка лиТой и той акъла няма - да се хване с 15 годишна, направо е за затвора отново !
МОМИЧЕ,НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ НЕГО,ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ,НЕ КАЗВАЍ НА ВАШИТЕ
ахуахауахау
защо трябва да казваш на вашите, трол с трол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Момичето има проблем и се притеснява ти се прайш на шут,като няма да даваш съвет недей да коментираш
благодаря ти
темата е сериозна моля искам сериозни мнения
годините са само число,затвора е само постройка, не се отказвай
Кажи на вашите може да си пиете ракията заедно и да се окажат разбрани и приятни хора![]()
доста скучен и неуспешен трол
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре , няма нищо лошо в това щом те привлича , но ако кажеш на вашите едва ли ще реагират много добре , по добре го пази в тайна или просто скъсай с него . Хем ти може да му навлечеш неприятности и още повече той на теб , по добре си намери някой 18-20 годишен щом си падаш по по-големите . Но това си е мое мнение , прави каквото смяташ че е най-добре .
arrivederci !
Трол 100%, не сме толкова плиткоумни.
бе не че не сте просто той е по дори от вас
15 години още не знаете къде се намирате. Кажи на вашите, да видиш как бързо ще го забравиш..
П.П Трол или не - в тези дни нищо не ме учудва.
Ако и той е на твоето интелектуално ниво, значи имате бъдеще заедно.
Welcome to the Jungle...
Аз ако бях на твое място нямаше да стана с него понеже първо ще помисля как ще реагират родителите ми как ще се почувстват можеби те
искат да ми осигурят по добро бъдеще с по добро и културно момче а не такъв който вече е бил женен и имал деца а и е лежал в затвора това просто не ми се побира в акъла как си могла да го направи. Моя съвет към тебе е да кажеш първо на майка си после на баща си понеже майката разбира по добре тези неща но когато и обесняваш и кажи подобности а не сами Мамо харесвам момче на 30 год. кажи и че го обичаш и т.н а когато те разбере отидете при баща ти и му кажете а и има някой случаи когато майката само трябва да знае.офф нз.
Колко пъти се регна, за да си отговориш на въпроса?
Ас неходя. Ас правя секс с 41годишен
Хей, искам да ти кажа, че наистина за любовта няма граници ^__^ не се отказвай заради мнението на другите. Не може вечно да се интересуваш от това, което те искат, все пак животът си е твой.
Ако ти подаря това
http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post11311952
ще ме заобичаш ли