.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Проблем!

Unhappy Проблем!

Здравейте, сега не ходя на тренировки, от другата седмица пак почвам, вече 5 дена не съм ходил и целите дни ги прекарвам в нас, легнал на диванчето с телефона или компютър, някой път до хладилника ходя и пак обратно и така ми минава цялото ежедневие, но проблема е там че, като си лежа нищо ми няма, а като стана, ми става малко кофти, вие ми се свят, погледа ми много се разтройва и ме заболява главата, но това е за 10, 15 секунди, не повече. Решение има ли? И на какво се дължи това, наистина кофти е, имам чувството че ще припадна, но както казах това е за 15 секунди след като стана после ми минава. Благодаря предварително.

Залежал си се. Не ти ли се е случвало ако си болен и лежиш няколко дни подред, после като станеш да ти е едно лошо, да ти се вие свят? Почни да излизаш и да се движиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Там е работата че и преди като се скъсвах от тренировки, двуразови, всеки ден пак същото...

това е известен симптом на ниското кръвно налягане
    .
    казват преди да се стане от леглото да се седне , или да не се става изведнъж
    .
    отделно е редно да се провери от лекар

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от galen_plamen Виж мнението
    това е известен симптом на ниското кръвно налягане
    .
    казват преди да се стане от леглото да се седне , или да не се става изведнъж
    .
    отделно е редно да се провери от лекар
    Тази сутрин ми се случи точно това което описва авторът. Сетих се да стана лекичко и веднага щом спря замайването като се изправя направих 10-тина клека, после пак и пак което дава временно подобрение. След това добавих лека храничка. 3-4 чаши айрян със сол и още 2-3 чаши студен чай. След час нямаше и помен от замайване, но е грешка ако легнеш пак в леглото. Опитай с клека като се подпираш някъде и го правиш бавно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си