- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
:Д
това е важна част, която всички пропуснаха:Д
ти ще пишеш на някакъв непознат, на когото как точно ще обясниш откъде знаеш какъв изпит е държал и откъде му имаш контактите? ще говориш за приятелката си(по твои свидетелства - с временен статут).
ако го познаваше, нямаше да има нищо нередно в това да го попиташ каквото и да било, дори да беше бивш на сестра ти, примерно.
общуването в едни взаимоотношения е най-важното нещо, за да не се нараняваме (не)съзнателно един-друг. аз съм туширала и прекъсвала комуникация с хора, за да запазя вътрешния мир на приятелите си, и го намирам за най-нормалното и естествено нещо на света, но съзнавам, че е въпрос на мироглед и възприемане приятелството като приоритетна ценност.
и последно - самият факт, че си се спряла да му пишеш и си тръгнала да търсиш мнението на приятелката си, е красноречив за колебанието ти, т.е. ти сама си осъзнала, че не е ок да го правиш;
//ако случайно го имаш в приятели в някоя социална мрежа, просто си пусни тийзър за изпита на стената. това можеш да го направиш и без да го имаш в приятели. не знаем какъв е изпитът, който те интересува, но все си мисля, че можеш да разровиш мрежата за форуми по темата и т.н. както си готова да му пишеш на този непознат, със същия успех ще пишеш и на друг, нали така? успех! дано намериш информацията, която ти е необходима!)