Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
Темата е приключена, но искам и аз да се включа с нещо малко.

Тези два цитата се припокриват с мнението ми. Браво, момичета! ;д

Наистина ли си окей със себе си да търсиш помощ от човек, който не познаваш и да го караш да отделя от времето си за теб? Моята съвест не би ми позволила да използвам хората по такъв начин. Повечето биха помогнали, и аз бих помогнал, но не е там въпроса, а доколко ти постъпваш коректно. Съветвам те от тук нататък да акцентираш повече на себе си и адекватността на твоите действия. Защото ако беше стигнала до извода, че постъпката ти не би била правилна, този проблем нямаше да съществува. Приятелката ти може и да е в грешка, но се опитай да я разбереш преди да я обвиняваш, и да я злепоставяш пред други хора, макар и непознати. Неприятно впечатление ми направи начина, по който се опитваш да омаловажиш чувствата й по въпроса.
Пресилваш.
За какво използване говорим? Кое е чак пък некоректно? Кой казва, че PinkPan7her ще го залее от самото начало с въпроси? Естествено, че първо ще пита удобно ли е, има ли човекът желание да си сподели опита, време... Не виждам нищо нахално в това да напишеш едно "Здрасти, разбрах от еди кого си, че си правил еди какво си, занимава ли ти се да отговориш на някои въпроси по темата?". Съдя от себе си, разбира се. В смисъл аз бих отговорила с удоволствие. Прав си и че има немалко хора като мен... други пък няма да се отзоват. Нищо изненадващо при това разнообразие на характери и моментни влияния.