Здравейте! С приятеля ми сме от 3 години заедно, и в последните месеци, откакто не е на работа прекарваме повече време заедно. Не бях го забелязала до сега, но майка му сякаш го ревнува и да не кажа е вманиячена по това да бъде единствената жена в живота му. От скоро време, всеки път, когато излезем, още на 10тата минута, тя му звъни и започва да измисля супер тъпите оправдания, за да се прибере. Уж да изхвърли боклука, да отиде до магазина, да премести колата и т.н. Когато съм в тях, тя започва да го гуши, да го целува, да му говори неща от сорта " Ти си моето момче" , " Само мама те обича толкова много." и т.н. Та той е на 23г. :Х Онзи ден дори, докато тя беше в кухнята и не знаеше, че аз съм в другата стая му каза " обещай ми, че няма никига да ме оставиш, заради друга жена". Държи се гадно с мен, а не знам как да го кажа на приятеля ми. Не искам да го кара да избира между мен и нея, но това е някаква мания. Не искам майка му да си мисли, че ще застана между тях, но все пак, нормално е той да си има приятелка, след време жена и деца. Ако не с мен, ще му попречи и с всяка друга... Дайте ми някакъв съвет, вече се побърквам.