Не знам как да ти помогна и да ти дам правилния съвет,но според мен ти трябва да го поставиш пред свършен факт и да му кажеш така:
"Избирай или майка ти или аз" Знам,че това е много крайно решение,но за Бога вие сте големи хора,защо след като се обичате и сте заедно от толкава дълго време не заживеете заедно някъде примерно да се отделите сами и така никой няма да ви пречи или досажда.Аз така на времето като бях малка си спомням как моята баба делеше постоянно баща ми и чичо ми,винаги се вълнуваше когато чичо ми ще идва на гости понеже той живее в София и му готвеше най-хубавите ястия само за него.Докато говореше лоши неща от време на време за баща ми и мен много ме беше яд на нея,тя и нас много ни делеше с брат ми,защото той е кръстен на нея, а аз на другият ми дядо.Тя после чичо ми като се ожени и леля ми не я харесваше особено и винаги я обиждаше и говореше зад гърба и.. Все едно,но аз,мисля че гаджето ти трябва да каже на майка си истината в очите и ти също и кажи това което мислиш за нея!! ...
Последно редактирано от Yoni-bonboni : 09-06-2015 на 21:32