.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Мания

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Когато съм в тях, тя започва да го гуши, да го целува, да му говори неща от сорта " Ти си моето момче" , " Само мама те обича толкова много." и т.н. Та той е на 23г. :Х
    Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Докато не знаеше, че аз съм в другата стая му каза " обещай ми, че няма никога да ме оставиш, заради друга жена".
    Ехе...
    Аз... си представям как той кани предимно мъжка компания вкъщи и тя пак го 'напада' така... Като нищо и вече да се е случвало, знам ли. Само мога да гадая какви са били реакциите . Не се сдържах.

Говорили сте вече с твоя, предполагам? Как протече разговорът, доколко прояви заинтересованост? Единствено това виждам като решение - да му обясниш подробно каквото пишеш и тук - че ситуацията много те натоварва\изнервя. Ако всичко си остане както е сега, понеже той неглижира например, то ще имаш ясен знак, че си губиш времето в безпeрспективни отношения. Все пак мъж на 23, позволяващ майка му да има чак такова влияние върху най-прости неща от ежедневието... Айде без. Да не говорим, че изскочат ли още по-сериозни облаци на хоризонта, бихте се разпаднали много бързо като двойка.
    Леле... колко мрачно звучи... Сори, просто напоследък ми прави впечатление, че все едно има пандемия от липса на достатъчно споделяне. Повечето ми познати все чакат другият някак магически да отгатне какво им пречи и така накрая се стига до най-разнообразни недоразумения. Все едно. Извинявай наистина за чернилката, стискам палци скоро да нямаш повод да се напрягаш, да 'преместите' майчето на едно благоразумно разстояние (не непременно буквално) и да сте си щастливи ; ).
    Последно редактирано от paradosou : 09-07-2015 на 16:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си