Добър вечер ! Докато си разглеждах facebook-a попаднах на 1 статус, което беше харесало 1 момиче(симпатично ми се видя и я добавих), прие ми поканата почти веднага да речем 20-30 минути след това и почнахме да си пишем, след 3 дена писане, тя реши да ми каже цитирам : "Утре се прибирам от Х град и няма кой да дойде с мен на Х място, а аз без да мисля много си рекох това покана ли е не е ли, и драснах Хайде заедно тогава ще отидем, след което тя сложи 1 емотикон полузасмяно-полуусмихнато, и аз си викам това да ли е не е ли, реших да я попитам ""Това да ли значи?""-нейния отговор беше ""Не знам"" " Искам да ви попитам това нормално ли е ? В 1 момент ме кани и после изведнъж хоп, понеже 1 приятел си пише с нея но са само приятели й вчера се пошегува, че бил уж у нас и тя си пишеше с него и му беше казала утре ще ходим с "МЕН" на Х място, днес и писах добро утро и други неща, и вече по-късно към 2-3 реших да я питам дали ще излизаме, след което тя само СИЙНА и аз си казах просто губене на време, но след като се прибрах към 6 и половина и писах, че съм свободен(бях на работа) ако иска може да се запознаем на живо ако ли не пак сийни, нейния отговор беше Е може тея дни.
Въпрос > Кога мислите, че е редно да я поканя на баш си среща само 2мата да и занеса ли 1 роза или е прекалено за 1ва среща може би на 2рата ако има първа изобщо и се поопознаем, също така да и пиша ли утре, че след днес не знам, ии за най последно нещо, дали има интерес към мен изобщо или иска да си играе с чувствата на момчетата? - на 15 съм.