- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Alone......forever?
Тъ, здравейте!Бих искала да ви помоля за малко помощ, по принцип аз съм определяна като момчешко момиче, защото не си падам по грим, маникюр, и къдрене на косата по 2 пъти на ден(о,да ии не съм феймъсче, защото съм срамежливичка :Д), по-скоро си падам по стрелба с лък, рисуване и някои компютърни игри...Но същественият проблем е, че аз наистина бих искала да си имам приятел, но единствените момчета, които ме харесват са:1 голямо колкото мен, 1 по-малко с 1 година, 1 с 2 години по-голямо, а бившият ми беше с 2 години по-голям,......те всичките са с 10 см. по-високи......и, ъм да чудех се има ли смисъл да задълбочавам нещата...
Какво общо имат годините и височината? Ако ти ги искаш, и те те искат, защо не?
Пък и такива момичета като теб са ми доста симпатични, защото се отличавате от другите.
Годините, височината, килограмите, километрите са просто цифри и тъпи оправдания![]()
Мислиш твърде много..всичко различно от типичната кифленска психология е приятно за сетивата(както е в твоя случай)..затва че не се притеснявай,ми давай смело напред.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Освен че си момчешко момиче си и твърде разглезена, което за съвременните момчета е нещо обичайно. Ама така е като няма казарма.
Донякъде си, защото 3 момчета те харесват.....а ти пишеш заглавие че ще си сама завинаги....мен ако ме харесваха 3 момичета щях направо да действам....
Алекс ти го е написал точно. Имаш предложения а пишеш, че си сама. Някак си ... : ) Избирай един или ги хващай всичките![]()
Е да ама, ти наистина ли го мислиш?!
Значи ако някой те харесва, за да не останеш сам се хващаш с него, като за последния влак!!!
Това ти какво чувстваш и мислиш няма значение, важното е да не си сам - ГЛУПАВО!
До авторката, наистина не се разбира, хвалиш се че те харесват или се оплакваш, че тези които те харесват не са ти по вкуса!?
Първо - няма да умреш сама или поне не от липса на внимание...
Второ - май си малко малка, за да е чак такъв проблем, освен ако не си над 40 - но тогава едва ли би го споделяла във форум за тинейджъри...
Трето - търсиш си някой, като за тебе ли, със сходни интереси?!
Как точно очакваш да ти помогнем, едва ли ще ти станем гаджета от съжаление![]()
Мисля че си приличаме , по принцип малко приличам на теб мноооого рядко се гримирам , последното момче с което ходих беше на 19 и беше почти 2 метра а аз съм 170 представи си , трябваше да стъпвам по камъни и какво ли не за да го целуна но за мен това няма нищо общо какво като е висок нали се харесвахме е беше малко :д И така иначе имам едно момче от класът който прилича на 2 клас и е до циците ми и има ум на 5 годишен е ИЗВИНЯВАЙ С ТАКЪВ ЛИ ДА ТРЪГНА ...За това мноого мнооого не ми върви със момчетата ама някой пита ли ме
....Квот такоа
Еволюция какво да се прави. Момичетата вече стават по високи от момчетата : )
Нима е самотно да те харесват 3 момчета?Хващай единия сега, че най-вероятно после и тримата ще те разберат каква "forever alone-ка" си и ще спрат да се занимават с теб. А това с годините е доста ограничено. Не казвам, че е правилно гаджето ти да е на годините на баща ти /примерно/, ама пък и разликата не е всичко. Майка ми е с 6 години по малка от баща ми, но това не им пречи, както и на много други семейства, дори се е случвало разликата да е същата, само дето жената е по-възрастна. Иначе фактът, че си различна не променя нещата, нали знаеш - всяко момиче е красиво, просто е необходимо правилното момче да го забележи.
![]()