Хей,имам неясноти около едно момче и бих искала да чуя какво мислите по темата. Аз и моята по-голяма сестра бяхме доброволци към една организация за интегриране на деца от домове чрез музика в Пловдив. Групата ни се състоеше от петима души - три момчета,аз и сестра ми. В същата сграда имаше още една група доброволци,които имаха друга мисия за разработване, но с различни деца от нашите. Запознах се с едното момче от другата група, които е швейцарец, но учи във Франция. Прекарваше много време с мен, определено се случваше нещо между ни. И така моята една седмица приключи там и трябваше да си тръгваме, но той щял да остане за още ден-два. Предположих че това е края, знаете "Сигурно няма да се видим пак, но пък беше забавно". И така по пътя бях в малко лошо настроение, защото аз наистина успях да го харесам за седем дни хаха Няколко дни след тази седмица имах рожден ден и с голямо учудване разбрах че имам пратка и колет, пратени от същото това момче. (денят в който е трябвало да заминава за Франция е изгубил 3 часа за да намери подарък и такива неща, а през това време сестра ми е била свръзката му с мен). Подаръкът не беше нищо особено, беше закачка която имахме помежду си, а в писмото пишеше разни комплименти и подобни неща. Таа мислех си, че и той е изпитвал нещо към мен,увличане вероятно, защото няма какво друго за толкова кратко време. След като се прибра във Франция започнахме да си пишем - той,как не можел да забрави лицето ми, разни подобни на това как съм се смяла и тн. Аз също му писах подобни неща на по-горе писаното от него и изведнъж той сякъш се стресна. Започна да ми разказва как на някакво друго пътуване прекарвал време с някакво момиче, но на края на ваканцията никой от тях не бил влюбен (това което най-много ме изнерви беше, че ме сравни с това момиче) И си казах - ок явно е била моментно увлечение, пък и той е 4 години по-голям от мен, може да се притеснява, че е отговорен за моите чувства или нещо такова. Малко по малко се опитвах да го забравя и няколко дни след това пак започна да ми пише, сърчица и такива неща. Не разбирам дали е задник или...хаха ами не знам. Беше много мил и забавен в Пловдив, както и след товар после това което ми писа,а сега пак такива измишльотини. Някакво идеи? Съжалявам за дългото писане